Λεβέντισσα βουλευτίνα του HDP: Δε φοβόμαστε τα τεθωρακισμένα σας!

Freepen.gr - Η Tevgera Jinên Azad (TJA – Κίνημα Ελεύθερων Γυναικών) και η Συνέλευση Γυναικών του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) ξεκίνησαν τις δράσεις και τις δραστηριότητες για τον εορτασμό της 25ης Νοεμβρίου με μια γυναικεία συνάντηση στο χωριό Akuma στο Μπάτμαν.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η βουλευτής του Batman του HDP Feleknas Uca, ακτιβιστές της TJA, μέλη του Συμβουλίου Μητέρων της Ειρήνης Batman, τα στελέχη της MEBYA-DER και πολλά μέλη του HDP, σημειώνει το πρακτορείο Firat.

Η αντιπροσωπεία που ήθελε να συναντηθεί με τις γυναίκες πριν από τη συνέντευξη Τύπου, σταμάτησε από την αστυνομία και τη χωροφυλακή, που έκλεισαν τον δρόμο του χωριού με τανκς λέγοντας «Υπάρχει επικίνδυνη κατάσταση».

Πολλές γυναίκες και αρχηγοί κομμάτων, που κρατήθηκαν σε αναμονή από την αστυνομία, αγνόησαν τα τανκς και μαζεύτηκαν με τις γυναίκες που περίμεναν στην πλατεία του χωριού.

«Δεν φοβόμαστε»

Η βουλευτής του HDP, Feleknas Uca είπε: «Εμείς, οι γυναίκες, λέμε για άλλη μια φορά ότι δε φοβόμαστε ούτε εσάς ούτε τα τανκς σας. Δε δεχόμαστε τις βρώμικες πολιτικές που προσπαθείτε να μας επιβάλετε. Οι γυναίκες θα συνεχίσουν να ασκούν τις δραστηριότητές τους και θα αγωνιστούν ενάντια σε όλες αυτές τις πολιτικές καταπίεσης».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail