Ρωσικό υποβρύχιο μετακινήθηκε στην περιοχή συντριβής του βρετανικού F-35;

Freepen.gr - Στην περιοχή της συντριβής του μαχητικού αεροσκάφους F-35 στα ανοικτά των ακτών της Συρίας, παρατηρήθηκε υψηλή δραστηριότητα.

Μετά τη συντριβή του μαχητικού F-35 πέμπτης γενιάς στην ανατολική Μεσόγειο Θάλασσα, έγινε γνωστό ότι ένα ρωσικό υποβρύχιο θα μπορούσε να μετακινηθεί στο σημείο της συντριβής. Αυτό υποδηλώνει η υψηλή δραστηριότητα των αμερικανικών περιπολικών και ανθυποβρυχιακών αεροσκαφών νότια της Κύπρου.

Λαμβάνοντας υπόψη το χάρτη βάθους στην ανατολική Μεσόγειο, τα συντρίμμια του καταρριφθέντος μαχητικού F-35 θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε βάθος μόνο μερικών εκατοντάδων μέτρων και στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και στο Ηνωμένο Βασίλειο, φοβούνται ότι η Ρωσία μπορεί να κερδίσει πρόσβαση σε απόρρητα δεδομένα εάν βρει τα συντρίμμια ενός μαχητικού αεροσκάφους. ...

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποιούν επί του παρόντος μακροχρόνιες αποστολές περιπολίας νότια της Κύπρου. Τις περισσότερες φορές, αυτό οφείλεται σε προσπάθειες συνοδείας ρωσικών υποβρυχίων, ειδικά επειδή δεν υπάρχουν πλοία και υποβρύχια της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στην περιοχή, ενώ τα ρωσικά υποβρύχια χρειάζονται μόνο λίγες ώρες για να ταξιδέψουν στην περιοχή της συντριβής του μαχητικού F-35.

Σήμερα το πρωί, οι πτήσεις αμερικανικών στρατιωτικών ανθυποβρυχιακών αεροσκαφών στην περιοχή της συντριβής του μαχητικού F-35 συνεχίστηκαν, αλλά οι πληροφορίες ότι το ρωσικό υποβρύχιο θα μπορούσε να μετακινηθεί στην περιοχή της συντριβής δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

* πληροφορίες Avia

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail