Θα παραιτηθεί και πότε θα παραιτηθεί ο Ζάεφ;

Freepen.gr - Αν και την Κυριακή, ο πρωθυπουργός Ζάεφ ανακοίνωσε την παραίτησή του τώρα φαίνεται να αναδιαμορώνει με κάποιο τρόπο την ανακοίνωση μετά την εκλογική ήττα. Σύμφωνα με πληροφορίες της vecer.mk, διατηρεί τη θέση του να παραιτηθεί, αλλά πιθανότατα θα την παρατείνει για δύο μήνες.

Οι μικρότεροι εταίροι του συνασπισμού στη βραδινή συνάντηση της Δευτέρας δεν κατάφεραν να πείσουν τον Ζάεφ για την πρόθεση που ανακοίνωσε την ημέρα των εκλογών. Ωστόσο, του έγινε πρόταση και δέχτηκε καταρχήν, να παραιτηθεί επίσημα στο τέλος του χρόνου ή στις αρχές Ιανουαρίου.

Ο πιο πιθανός λόγος για την αναβολή της παραίτησης είναι η ελπίδα επίλυσης της διαφοράς με τη Βουλγαρία και μια πιθανή διακυβερνητική διάσκεψη με την ΕΕ στα μέσα Δεκεμβρίου.

Ωστόσο το VMRO DPMNE υποπτεύεται ότι η ανακοίνωση παραίτησης είναι μπλόφα του Ζάεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail