Απίστευτη ψυχολογική τρομοκρατία στην Αυστραλία για το τρύπημα: "Θα έχετε μια πολύ, πολύ μοναχική ζωή"

photo: https://www.maxpixel.net/Woman-Face-Mask-Covid-19-Protection-Pandemic-6763519
Freepen.gr - Ο επικεφαλής του Αυστραλιανού Ιατρικού Συλλόγου στο Κουίνσλαντ εξέδωσε μια σκοτεινή προειδοποίηση σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό κατά του Covid 19, λέγοντας ότι όχι μόνο αντιμετωπίζουν πρόστιμα και κατηγορίες απάτης, αλλά θα χωριστούν από την υπόλοιπη κοινωνία.

«Η ζωή θα είναι άθλια χωρίς να εμβολιαστείς. Δε θα μπορέσεις να κρυφτείς», είπε ο Δρ Κρις Πέρι αυτή την εβδομάδα, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 9 στην Αυστραλία, μεταφέρει το Russia Today.

Ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου συζητούσε το μέλλον των κατοίκων του Κουίνσλαντ που αποφασίζουν να αποφύγουν την εντολή εμβολιασμού. Αποκαλώντας εκείνους που αποφάσισαν κατά του εμβολιασμού «τρελούς», είπε: «Υπάρχει ένας ολόκληρος σωρός προβλημάτων, ένας ολόκληρος σωρός προβλημάτων αν προσπαθήσετε να ξεπεράσετε το σύστημα».

Ακόμη και όσοι έχουν εξαίρεση από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, καθώς «δε θα μπορέσουν να ζητήσουν από έναν γιατρό να το υπογράψει», είπε ο Perry κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, προειδοποιώντας τους κλινικούς για πιθανά πρόστιμα για την απόφαση να αποκλείσουν κάποιον από το τρύπημα. «Οι ασθενείς που λένε ψέματα μπορεί να κατηγορηθούν για απάτη», πρόσθεσε.

Αυτή την εβδομάδα, η κυβέρνηση του Κουίνσλαντ ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει την υποχρεωτικότητα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού ώστε να συμπεριλάβει όλο το ιδιωτικό προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης. Έδωσαν στους ανθρώπους προθεσμία έως τις 15 Δεκεμβρίου για να λάβουν διπλό τρύπημα και να παρουσιάσουν αποδείξεις για να συνεχίσουν όχι μόνο τη δουλειά τους, αλλά και την ιδιωτική τους ζωή κανονικά.

«Δε θα μπορείτε να πάτε πουθενά για ψυχαγωγία», είπε ο Perry στους θεατές, επισημαίνοντας ότι θα χρειαστεί η απόδειξη ότι ένα άτομο είναι πλήρως εμβολιασμένο για να πάει «στους περισσότερους χώρους». Σε όσους δεν έχουν πιστοποιητικό, είπε,


"Θα έχετε μια πολύ, πολύ μοναχική ζωή".


Πρόστιμα ύψους 1.378 AU$$ έχουν ανακοινωθεί για όσους κατοίκους του Κουίνσλαντ πιστεύεται ότι παραβίασαν τις εντολές που σχετίζονται με την πανδημία. Εν τω μεταξύ, οι επιχειρήσεις έχουν λάβει συμβουλές να καλούν την αστυνομία σε περίπτωση υποψία; για παραβίαση. «Οι παμπ και τα κλαμπ θα πρέπει να ξέρουν εάν οι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί πριν τους επιτρέψουν να μπουν, διαφορετικά οι επιχειρήσεις τους θα χρεοκοπήσουν», σύμφωνα με τον Perry.

Η Αυστραλία, η οποία έχει καταγράψει περίπου 188.000 κρούσματα του ιού από τα 252 εκατομμύρια παγκοσμίως, έχει μερικούς από τους πιο σκληρούς περιορισμούς που σχετίζονται με τον Covid στον κόσμο. Οι πολίτες της έχουν βιώσει μερικά από τα μεγαλύτερα και αυστηρότερα lockdown, καθώς και εντολές εμβολίων σε ορισμένες περιοχές.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail