Ηλικιωμένη καρκινοπαθής χειρούργησε τον εαυτό της για να ανακουφιστεί από τον πόνο

Freepen.gr - Στο Βίμποργκ, μια ηλικιωμένη καρκινοπαθής, που επέζησε από την πολιορκία του Λένινγκραντ, έκανε μια τομή στο σώμα της για να αφαιρέσει το υπερβολικό υγρό από την κοιλιακή κοιλότητα. Η γυναίκα εισήχθη σε ιατρικό ίδρυμα, όπου θα λάβει την απαιτούμενη βοήθεια, δήλωσε ένας παραϊατρικός.

Η γυναίκα θα λάβει ανακουφιστική φροντίδα. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ζωής ενός βαρέως πάσχοντος ασθενούς με την πρόληψη του πόνου και την παροχή ψυχοκοινωνικής και πνευματικής υποστήριξης, μεταφέρει η pravda.ru.

Νωρίτερα, εκπρόσωποι της Επιτροπής Υγείας της Περιφέρειας του Λένινγκραντ δήλωσαν ότι το ζήτημα της μετέπειτα ιατρικής παρακολούθησης για τη γυναίκα θα συζητηθεί αφού βελτιωθεί η κατάσταση της ασθενούς.

 Πριν κάνει την επέμβαση στον εαυτό της, η γυναίκα άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας στην κόρη και στα εγγόνια της.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail