Μεγάλη αντιτουρκική διαδήλωση στο Χαλέπι κατά των Τούρκων εισβολέων

Freepen.gr - Εθνική λαϊκή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην πόλη Fafin, στην ύπαιθρο του Χαλεπίου, σε απόρριψη της τουρκικής κατοχής και των πρακτικών των τρομοκρατικών εργαλείων της εναντίον Σύριων πολιτών.

Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση ύψωσαν εθνικές σημαίες και πανό καταγγέλλοντας τις υποστηριζόμενες από την τουρκική κατοχή τρομοκρατικές οργανώσεις και τα επανειλημμένα εγκλήματά τους κατά των πολιτών, ζητώντας την απελευθέρωση του συριακού εδάφους από τον Τούρκο κατακτητή και τους μισθοφόρους του με κάθε δυνατό μέσο.

Τόνισαν την αναγκαιότητα αντίστασης στην τουρκική κατοχή και τις τρομοκρατικές ομάδες της και τη διατήρηση της ενότητας και της κυριαρχίας του συριακού εδάφους, καλώντας για αντιμετώπιση, με κάθε δυνατό μέσο, απέναντι σε αυτούς τους μισθοφόρους και τους χειριστές τους μέχρι να καθαριστεί ολόκληρο το συριακό έδαφος από τη θηριωδία τους.

Οι κάτοικοι της πόλης και των γύρω χωριών ανανέωσαν την υποστήριξή τους και τη στάση τους στο πλευρό του Συριακού Αραβικού Στρατού που πετυχαίνει νίκες στις μάχες του εναντίον των εχθρών της πατρίδας.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail