Το ξέκοψε ο Πούτιν: Η Κριμαία θα μείνει για πάντα με τη Ρωσία

Freepen.gr - Το μνημείο αφιερωμένο στην 100ή επέτειο από το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου στη Ρωσία το 1917-1922 αποκαλύφθηκε στη Σεβαστούπολη τον Απρίλιο. Το μνημείο βρίσκεται στην ακτή του Κόλπου Καραντίνας, με θέα την Ταυρική Χερσόνησο και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βλαδίμηρου.

Ο Πούτιν έφτασε στη Σεβαστούπολη την Ημέρα Εθνικής Ενότητας, την οποία γιορτάζει η Ρωσία στις 4 Νοεμβρίου. Εκτός από τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί να συμπέσουν με τις διακοπές, ο Πούτιν θα λάβει μέρος στη σύνοδο του Ανώτατου Κρατικού Συμβουλίου του Κράτους της Ένωσης Ρωσίας και Λευκορωσίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Βλαντιμίρ Πούτιν διαβεβαίωσε ότι τα εδάφη της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης θα παραμείνουν για πάντα στη Ρωσία, αφού ήταν επιλογή του λαού.

"Η χώρα μας έχει ανακτήσει την ιστορική ενότητα. Μπορεί κανείς να νιώσει αυτή τη ζωντανή, άρρηκτη σύνδεση εδώ, στη Σεβαστούπολη, στην Κριμαία, ιδιαίτερα βαθιά. Είναι τώρα με τη Ρωσία για πάντα, γιατί αυτή είναι η κυρίαρχη, ελεύθερη και ανυποχώρητη βούληση του λαού, ολόκληρου του έθνους μας», είπε ο Πούτιν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail