Τα κορίτσια των Κούρδων έβγαλαν νοκ-άουτ δύο ακόμη Τούρκους στρατιώτες

Freepen.gr - Σύμφωνα με το κέντρο Τύπου των Δυνάμεων Λαϊκής Άμυνας (HPG), αντάρτες πραγματοποίησαν επιχείρηση δολιοφθοράς κατά του τουρκικού στρατού στο Ermuş στην περιοχή Xakurke του νότιου Κουρδιστάν (βόρειο Ιράκ) στις 16 Νοεμβρίου.

Την επιχείρηση εξετέλεσε το γυναικείο σώμα του YJA Star.

Τουλάχιστον δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την επιχείρηση μετά την οποία τουρκικά στρατεύματα κινήθηκαν στις περιοχές Şehîd Beritan, Şehîd Ehmed και Girê Qehreman και βομβάρδισαν την περιοχή.

Το HPG ανέφερε ότι οι συγκρούσεις που ακολούθησαν μεταξύ του HPG και του τουρκικού στρατού συνεχίστηκαν και θα δοθούν λεπτομερείς πληροφορίες μόλις διατεθούν.

Γύρω στις 3 μ.μ. στις 21 Νοεμβρίου, αντάρτες κατέστρεψαν ένα σύστημα επιτήρησης του τουρκικού στρατού στην περιοχή Koordine στην περιοχή Metina.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail