«Δείχνουν» Σκέρτσο για το «κατοστάρικο» στους μη εμβολιασμένους συνταξιούχους!

Σε πανικό βουλευτές της Ν.Δ. από την απρόσμενη ανακοίνωση του πρωθυπουργού

Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στα γραφεία των γαλάζιων βουλευτών έπειτα από την αιφνίδια ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την επιβολή προστίμου 100 € σε κάθε Έλληνα άνω των 60 ετών ο οποίος δεν θα εμβολιαστεί.

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Ειδικά στους βουλευτές της περιφέρειας η πίεση είναι αφόρητη. Ξεπερνά κάθε άλλη δύσκολη στιγμή που έχουν κληθεί να διαχειριστούν τα τελευταία δύο χρόνια.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλοι οι βουλευτές – λες και είναι συνεννοημένοι – φορτώνουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία στον υπουργό επικρατείας Άκη Σκέρτσο!

Επικαλούνται μάλιστα προς επίρρωση του λόγου τους, την πρόσφατη δήλωση του υπουργού επικρατείας για την αυξημένη θνησιμότητα λόγω της γήρανσης του ελληνικού πληθυσμού…

Το ότι ο άλλος υπουργός επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, παραμένει για πρώτη φορά εκτός κάδρου, μπορεί και να συνδέεται με κάποια τηλέφωνα που – εγκαίρως – έγιναν από συγκεκριμένο γραφείο του Μεγάρου Μαξίμου και διέρρεαν την συγκεκριμένη απόφαση του πρωθυπουργού, χρεώνοντας την όμως σε… άλλο γραφείο εντός του οικήματος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail