Ο κόσμος καίγεται ενώ οι ελίτ απολαμβάνουν το μεγάλο σόου για το κλίμα

Ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» τελείωσε, δεν αναφέρεται επίσημα φυσικά, γιατί διακυβεύονται ακόμη πολλά για τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους στις κατεχόμενες χώρες. Όπως ανέφερα προηγουμένως, η ελίτ (κυρίως δυτική) έχει ανάγκη από κοβάλτιο και λίθιο για τα όνειρά της για το «Green New Deal». Το κοβάλτιο βρίσκεται σε τεράστιες ποσότητες στο Κονγκό, σε πόλεμο εδώ και πολλά χρόνια, διάσημο για τη λεηλασία αιματοβαμμένων διαμαντιών, από δυτικές χώρες, επίσης στην Αγκόλα, στη Σιέρα Λεόνε, αλλά τα περισσότερα διαμάντια βρέθηκαν στο Κονγκό. Μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ ήταν παρούσες, για να σκάψουν για τα διαμάντια, επί δεκαετίες και οι Κονγκολέζοι που χρησιμοποιούσαν στα ορυχεία, ως σκλάβοι. Ο (για μια μεγάλη ομάδα παράνομων πολιτών των ΗΠΑ) πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, υποσχέθηκε στον πρόεδρο του Κονγκό κατά τη διάρκεια της συνάντησης της G20 στη Ρώμη, εκατομμύρια εμβόλια Astrazeneca (δεν αναζητούνται στις ΗΠΑ και την ΕΕ λόγω πάρα πολλών παρενεργειών). Αναρωτιέμαι τι παίρνουν οι ΗΠΑ σε αντάλλαγμα; Πιθανότατα το κοβάλτιο, ο πρόεδρος του Κονγκό, προσκλήθηκε να έρθει στην κορυφή της G20, με έναν λόγο.

Sonja van den Ende - oneworld.press / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας» διεξήχθη για πρώτη φορά στο Αφγανιστάν, με την ψευδή δικαιολογία για εκδίκηση, την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, το 2001, η οποία διεξήχθη από πολίτες της Σαουδικής Αραβίας, οπότε το Αφγανιστάν δεν είχε καμία σχέση με αυτό και πολλά ισχυρίζονται, ότι η όλη επίθεση ήταν ψυχολογική επιχείρηση, από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και την Ισραηλινή Μυστική Υπηρεσία Μοσάντ. Το Αφγανιστάν διαθέτει έναν πλούτο μη καυσίμων ορυκτών των οποίων η αξία έχει εκτιμηθεί σε περισσότερο από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ. Το Αφγανιστάν είναι γνωστό για τους πολύτιμους λίθους του - ρουμπίνια, σμαράγδια, τουρμαλίνες και λάπις λάζουλι. Ωστόσο, μεγαλύτερη αξία έχουν τα κληροδοτήματα της χώρας σε σίδηρο, χαλκό, λίθιο, στοιχεία σπάνιων γαιών, κοβάλτιο, βωξίτη, υδράργυρο, ουράνιο και χρώμιο. Η νέα συμφωνία του Green χρειάζεται λίθιο και κοβάλτιο για ηλεκτρικά αυτοκίνητα και άλλες συσκευές για τα σχέδιά τους για το «Πράσινο» ουδέτερο κλίμα.

Οι κύριοι στόχοι των πολέμων στο παρελθόν ήταν και εξακολουθούν να είναι: η καταστροφή, η ερήμωση, η ανοικοδόμηση των κατεστραμμένων χωρών μετά την καταστροφή, η εφαρμογή ενός «καθεστώτος μαριονέτας» και η κλοπή των πόρων των χωρών. Αυτή ήταν η στρατηγική μέχρι το 2020, τότε έπρεπε να εφαρμοστεί η νέα Ατζέντα του ΟΗΕ 2030, η ληστεία και η κλοπή γίνονται μέχρι τότε με συμβατικά όπλα. Τώρα θα δούμε ψυχολογικές επιχειρήσεις και Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) να εφαρμόζουν πολέμους σε χώρες ή ανθρώπους που θα δεν συμμορφώνονται με την Ατζέντα 2030. Μην νομίζετε ότι η ελίτ θέλει να δημιουργήσει έναν «καλύτερο» κοινωνικό δίκαιο κόσμο, όχι όπως αποδείχτηκε πέρυσι, απλώς έγιναν όλο και πιο πλούσιοι.

Οι δεκαεπτά στόχοι της "Ατζέντα 2030" ακούγονται πολύ καλοί, αλλά μην ξεγελιέστε, ολόκληρος ο δυτικός κόσμος (και ο υπόλοιπος, που έχει κυρίως καταστραφεί από πολέμους) πρέπει να καταστραφεί, ολόκληρος ο τρόπος ζωής, η απόκτηση χρημάτων και η ελευθερία του. Η επιλογή πρέπει να φύγει, πρέπει να εγκατασταθεί μια νέα «ονειρεμένη» κυβέρνηση ενός κόσμου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης και των ψυχολογικών επιχειρήσεων (PSYOP), όπως ίσως η κρίση του COVID-19.

Βρίσκονται στη διαδικασία υλοποίησης της ατζέντας 2030, ξεκίνησαν την ατζέντα με μια PSYOP, την κρίση Covid-19. Εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, αρχικά νόμιζα ότι ήταν όπλο βιολογικού πολέμου ή διαρροή από το εργαστήριο της Γουχάν, καθώς είτε προερχόταν από τις ΗΠΑ είτε την Κίνα, δεν ήταν γνωστό. Αλλά τώρα οι ΗΠΑ και η Κίνα δήλωσαν ότι η προέλευση του COVID-19 είναι άγνωστη, αυτό είναι το λιγότερο ύποπτο, οπότε θα μπορούσε να είναι PSYOP για να τρομάξει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν την ατζέντα τους για το 2030, διαφορετικά πολλοί άνθρωποι (το κάνουν τώρα ήδη σε πολλές χώρες) θα διαμαρτυρηθούν.

Ο ιός COVID-19 έχει ομοιότητες με μια πολύ κακή γρίπη. Η γρίπη εξαφανίστηκε ως εκ θαύματος το 2020. Όπως ανέφερα πολλές φορές στο παρελθόν, ο ιός SARS COV μαινόταν το 2003 έως τώρα στη Μέση Ανατολή, τις χώρες που επλήγησαν από τον πόλεμο, όπως το Ιράκ, η Λιβύη, το Αφγανιστάν και η Συρία. Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι πάνω από 5000 φυσίγγια πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου (DU) εκτοξεύτηκαν κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής κατά του ISIS τον Νοέμβριο του 2015. Ερχόταν σε άμεση σύγκρουση με τις υποσχέσεις που δόθηκαν από αξιωματούχους των ΗΠΑ να μην χρησιμοποιήσουν τέτοιους οπλισμούς κατά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία. Αυτές οι χώρες που ανέφερα βομβαρδίστηκαν από τον στρατό των ΗΠΑ και τους δυτικούς συμμάχους τους χρησιμοποιώντας απεμπλουτισμένο Ουράνιο, που κάνει τους ανθρώπους πολύ άρρωστους, όπως έζησα η ίδια στη Συρία, αλλά το ξεπέρασα. Επίσης, μπορούμε να δούμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της PSYOP, οι ανεπτυγμένες χώρες εφαρμόζουν το δικό τους Κοινωνικό Σύστημα Πιστώσεων, κατηγορούν την Κίνα, αλλά η ΕΕ και πολλές χώρες του δυτικού κόσμου κάνουν ακριβώς το ίδιο, καθώς χρησιμοποιείται για να χειραγωγούν και να ελέγχουν τον πληθυσμό, να κλέβουν χρήματα και να σας αποσυνδέουν αν δεν συμμορφωθείτε. Το Green Pass (αφήστε το να βυθιστεί στη λέξη Green) είναι η αρχή αυτού του συστήματος πλήρους ελέγχου.

Ο κόσμος καίγεται

Όπως ανέφερα παραπάνω, οι δυτικές χώρες λήστεψαν και κατέστρεψαν πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Το Κονγκό και άλλες αφρικανικές χώρες για τα αιματηρά διαμάντια, τη Μέση Ανατολή για το πετρέλαιο, την Άπω Ανατολή για τα μπαχαρικά. Είναι κυρίως οι χώρες της Δυτικής ΕΕ που έχουν καταστρέψει τον κόσμο για δεκαετίες, η βρετανική και η ολλανδική αυτοκρατορία είναι δύο πολύ καλά παραδείγματα, επίσης η Γαλλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία έκαναν πολύ άσχημα πράγματα.  

Αλλά δεν είναι ο πληθυσμός αυτών των χωρών, στάλθηκαν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία για να εργαστούν σε ποινικές αποικίες. Όχι, είναι η ελίτ, οι ίδιες ελίτ που εξακολουθούν να κυβερνούν τον δυτικό κόσμο, τα πολιτικά κόμματα του ίδιου Βασιλείου, που έχουν ηλικία αιώνων, είναι οι δράστες, μαζί με τις πολυεθνικές και τα βαθιά κράτη, τώρα κλέβουν και τιμωρούν τον ίδιο τους τον πληθυσμό για τα εγκλήματα που διέπραξαν και εξακολουθούν να διαπράττουν, για να αλλάξουν τον κόσμο σε ένα πιο πράσινο και καλύτερο μέρος, πόσο ειρωνικό!

Ο κόσμος καίγεται σε Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Υεμένη, Λιβύη, Μάλι, Λίβανο. Οι Παλαιστίνιοι έχουν στερηθεί γη και δικαιώματα από το 1948, το Κονγκό και άλλες αφρικανικές χώρες ληστεύονται. Όλα οφείλονται στους πεινασμένους για εξουσία, άπληστους δυτικούς ηγέτες, πολυεθνικές, τράπεζες, εξωφρενικά βασίλεια, ξοδεύουν εκατομμύρια χρήματα σε άχρηστες επισκέψεις. Άνθρωποι δολοφονήθηκαν σε ατελείωτους πολέμους, στερήθηκαν βασικές συνθήκες διαβίωσης, όπως φαγητό και υγειονομική περίθαλψη. Κυρώσεις έχουν επιβληθεί από τις ίδιες δυτικές χώρες, που θέλουν να εφαρμόσουν τη νέα τους Πράσινη Συμφωνία, η Συρία, το Ιράκ, το Ιράν, η Παλαιστίνη, ο Λίβανος και το Αφγανιστάν εξακολουθούν να υποφέρουν από κυρώσεις και άνθρωποι πεθαίνουν από την πείνα και τον υποσιτισμό, ο ηλεκτρισμός είναι πολυτέλεια και κακό έως καθόλου ίντερνετ, λόγω διακοπής ρεύματος, κοροϊδία και μεγάλο ψέμα. Σκεφτείτε όλο το απεμπλουτισμένο Ουράνιο που χρησιμοποίησαν τις τελευταίες δεκαετίες, το οποίο είναι ακόμα παρόν, θαμμένο στο έδαφος στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη, τη Συρία και πολλές άλλες χώρες, ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να το καθαρίσουν.

Ο κόσμος χρειάζεται πραγματική δημοκρατία, μείωση της φτώχειας, απομάκρυνση των υπαρχουσών αυτοκρατοριών, να κρίνει τους πολεμοκάπηλους και ένα δίκαιο σύστημα για όλους, τότε οι άνθρωποι θα φροντίσουν τη μητέρα φύση και θα αγαπήσουν τη γη, που οι ελίτ την κατέστρεψαν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, αν δεν απομακρυνθούν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail