Σάββας Καλεντερίδης: Νέα απειλή για τα συμφέροντα της Ελλάδας

Σάββας Καλεντερίδης: O Ερντογάν παίζει επικίνδυνα ανάμεσα σε Ρωσία και Κίνα! Νέα απειλή για τα συμφέροντα της Ελλάδας. Αποκάλυψη σχεδίου.

Το πρόβλημα που προέκυψε στις ρωσοτουρκικές σχέσεις με αφορμή τον χάρτη που έδωσε ως δώρο ο Μπαχτσελί στον Ερντογάν που απεικόνισε τον αποκαλούμενο «τουρκικό κόσμο» ανέλυσε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Πώς βρέθηκα στην 1η Σύνοδο Κορυφής στην Αττάλεια για τα παντουρκικά σχέδια. Δούρειος Ίππος της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Ερντογάν εκμεταλλεύεται τον στρατηγικό στόχο του Πούτιν. Θέλει να ασκήσει επιρροή σε Ρωσία και Κίνα καλλιεργώντας δεσμούς.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης κι επικεφαλής του infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή ΖΟΟΜ στις 24 Νοεμβρίου 2021.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail