Η Ελλάδα σε χορό θανάτου

Είναι δεύτερος μήνας που το Υπουργείου Εσωτερικών, επί υπουργίας πλέον του κυρίου Βορίδη δεν δίνει τα στοιχεία ληξιαρχικών πράξεων. Αυτά τα λαμβάνει κάποιος στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ. 

Από: metrosport.gr - Αλέξανδρος Τσίγγος

Ήταν το εργαλείο σύγκρισης για την αύξηση των θανάτων από μήνα σε μήνα τους τελευταίους μήνες από τον Μάρτιο του 2021. Θάνατοι χρεωμένοι στον covid 19, ήταν ένα μέρος τους, που από το 49% του Μαρτίου έφτασαν να είναι ένα περίπου 10% τον Αύγουστο του 2021. Το εργαλείο αυτό προλάβαινε πάντα την παρουσίαση της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας η οποία τον τελευταίο καιρό όλο και πιο αργά ενημερώνει.


Οι αριθμοί όμως μιας αποτυχημένης κυβέρνησης στην διαχείριση όχι μόνο της υγειονομικής κρίσης αλλά και γενικά στο ζήτημα της διαχείρισης της υγείας των Ελλήνων πολιτών που σταδιακά μετατρέπονται σε υπηκόους άνευ πολιτικών δικαιωμάτων, δε μπορούν να κρυφτούν.

Έτσι τα νέα για την Ελλάδα, που θέλει να κρύβει την αλήθεια πίσω από τις ειδήσεις και τις ενημερώσεις των χοντρά εξαγορασμένων ΜΜΕ, τα μαθαίνουμε από την Ευρώπη.

Το δυστύχημα είναι ότι πλέον αυτό το θανατικό που έχει πιάσει τον τόπο μας αφορά και την Κύπρο που έχει πάρει τα σκήπτρα. ,με την Ελλάδα να ακολουθεί από πίσω.

Για όλες τις χώρες ο χειμώνας ήταν μια τραγική αύξηση θανάτων μαζί με όσους χρεώνονται στον covid.


Όμως αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν έχει προηγούμενο Η Κύπρος πρωτοπόρος έχει φτάσει το 55% και η Ελλάδα αμέσως μετά στο 39% αύξησης των θανάτων το τελευταίο επτάμηνο.


Τα στοιχεία του Eurostat είναι συντριπτικά! Θαυμάστε και τρομάξτε με τα ποσοστά!!!

Η κυβέρνηση χρεώνει στους πολίτες την αποτυχημένη της πολιτική, όπως χρόνια τώρα κάνουν οι Ελληνικές κυβερνήσεις. Η αντιπολίτευση το έχει βουλωμένο το στόμα συζητώντας μόνο το θέμα της καλύτερης διαχείρισης της κρίσης. Όχι όμως των εργαλείων της.


Η Ελλάδα (και δυστυχώς και η Κύπρος με ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασθέντων) πεθαίνει και δεν είναι από τον covid! Και τα νέα έρχονται από το εξωτερικό. Το παραπάνω γράφημα είναι αποκαλυπτικό. Ισούται τουλάχιστον της περιόδου Οκτωβρίου 2020 - Φεβρουαρίου 2021. Αυτό απαιτεί εξηγήσεις. Απαιτεί διαφάνεια!

Η Ελλάδα πεθαίνει εδώ και μια δεκαετία. Και αν κάποιοι θα πούνε ότι η αύξηση είναι λόγο γήρανσης του πληθυσμού εδώ διαψεύδονται. Το ποσοστό των ηλικιών από 0 έως 70 ετών αυξήθηκε 11,5% τα τελευταία 10 χρόνια. 



Μειώθηκε το ποσοστό των θανάτων από 70 ετών και άνω κατά 12% 2010 2015 και 11% 2015 2019.

Η κυβέρνηση τιμωρεί με τον ανοχή της αντιπολίτευσης (που αυτό που την ενόχλησε δεν είναι ο κοινωνικός αποκλεισμός και η φτωχοποίηση των ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν μια ιατρική πράξη αλλά γιατί δεν περιέχουν τα τιμωρητικά μέτρα και τις εκκλησίες)!!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail