«Αντιβαξινάκηδες» όσοι εμβολιάστηκαν αλλά είναι κατά της υποχρεωτικότητας για φυρερίσκο Αυστραλό υπουργό

Freepen.gr - Οι άνθρωποι που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα εμβολίων για τον Covid-19 είναι «αντι-εμβολιαστές», αγνοί και απλοί, είπε ο επικεφαλής υπουργός της Βόρειας Επικράτειας Μάικλ Γκούνερ κατά τη διάρκεια μιας έντονης συνέντευξης Τύπου, σημειώνοντας ότι «αναμένονται» περισσότερα θετικά κρούσματα στην πολιτεία του, αναφέρει το RT.

Ο Gunner το κατέστησε περισσότερο από σαφές κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, στην οποία ρωτήθηκε εάν η σκληροπυρηνική του στάση σχετικά με τις εντολές εμβολιασμού θα μπορούσε να είχε αποτρέψει κάποιους από το να κάνουν το εμβόλιο, ότι όποιος δεν ήταν 100% υπέρ των δρακόντειων εντολών εμβολιασμού του κράτους είναι αληθινός "anti-vaxxer". Ακόμα κι αν οι ίδιοι είχαν εμβολιαστεί, υποστήριξε, οι Αυστραλοί είναι είτε με τον ιό είτε με τις εντολές.

«Αν ανάψεις το πράσινο φως, παρηγορήσεις, υποστηρίξεις οποιονδήποτε αντιτάσσεται στο εμβόλιο, είσαι αντι-εμβολιαστής. Η προσωπική σας κατάσταση εμβολιασμού είναι εντελώς άσχετη», δήλωσε ο Gunner.

Ο όρος «anti-vaxxer», που παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε για να δηλώσει έναν γονέα που ήταν αντίθετος στον εμβολιασμό για τα παιδιά του, έχει διευρυνθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19 για να συμπεριλάβει οποιονδήποτε αντιτίθεται στον εμβολιασμό για τον εαυτό του - και τώρα, οποιον αντιτίθεται σε μια εντολή εμβολιασμού, είτε έχει κάνει την πράξη είτε όχι.

«Εάν είστε εκεί έξω με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή εκστρατεύοντας ενάντια στην εντολή, τότε είστε απολύτως κατά του εμβολιασμού», συνέχισε, επιμένοντας ότι η εντολή εμβολιασμού του κράτους ήταν «απολύτως κρίσιμη» για τη διάσωση ζωών. «Δεν θα υποχωρήσω ποτέ από το να υποστηρίξω τα εμβόλια, και όποιος έρθει εκεί έξω για την εντολή, είναι κατά του φαρμάκου», γρύλισε ο Gunner. 

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο. Ένα μουστακάκι του λείπει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail