Γωγώ Ατζολετάκη: Ο Σερβετάλης λειτούργησε σύμφωνα με τη συνείδησή του, όχι όπου φυσά ο άνεμος

Χωριστήκαμε, λοιπόν, σε Σερβεταλικούς και αντι-Σερβεταλικούς! Και βρήκαν την ευκαιρία οι ενάντιοι και υπάκουοι καθεστωτικοί να υψώσουν στεντόρεια τη φωνή και να χύσουν το δηλητήριό τους.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ο Σερβετάλης λειτούργησε σύμφωνα με τη συνείδησή του. Αυτό του υπαγόρευε, αυτό και έπραξε.

Μακάρι πολλοί σ' αυτόν τον τόπο να πράττουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους, να μένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους, να μη "λαλούν" όπου φυσά ο άνεμος, και να βάζουν σε υποδεέστερη μοίρα το προσωπικό τους συμφέρον. 

ΜΑΚΑΡΙ! Αλλά πού...

Όσο για την παράσταση και το ότι θα μείνουν άνεργοι οι εργαζόμενοι στο θέατρο... Αστείο πράγμα! Θα αντικατασταθεί ο Σερβετάλης και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά. Συνήθης πρακτική αυτή στο θέατρο. Συμβαίνει πάντοτε όταν αποχωρεί ένας ηθοποιός ή όταν αναγκάζεται να διακόψει για λόγους υγείας. Τόχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο. 

Ας πάψουν λοιπόν να φωνασκούν κάποιοι συνάδελφοι και άλλοι τινές, γιατί μόνο θόρυβο δημιουργούν.
ΣΗΜ. Διεκόπη η σειρά στην ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο", όταν αποκλείστηκε ο Πέτρος Φιλιπίδης; Όχι, βέβαια! (Άλλος χαμός και τότε...). Αντικαταστάθηκε ο Φιλιππίδης και η σειρά συνεχίστηκε κανονικά. Και κανείς δεν έχασε τη δουλειά του.

Γωγώ Ατζολετάκη

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail