Ο Γιώργος Παπανδρέου «τρομάζει» το Μέγαρο Μαξίμου

Φοβούνται την οργή του Κώστα Καραμανλή…

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να πήρε με το έτσι θέλω τον λόγο στο κοινοβούλιο την Παρασκευή, η επίθεση όμως που εξαπέλυσε κατά της διαπλοκής δεν είχε στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά τον Ανδρέα Λοβέρδο. Διότι ακόμα και ο Παπανδρέου, ο «ελέω διαπλοκής» καταστροφικός πρωθυπουργός, εξοργίστηκε βλέποντας εφημερίδες γνωστού συγκροτήματος να παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που τον θέλουν να «κονταροχτυπιέται» με τον Ανδρέα Λοβέρδο των 15 ατόμων!

Από: newsbreak.gr - ο κύριος Μάξιμος

Όχι λοιπόν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το περιβάλλον του δεν θεωρεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα χτυπήσει την διαπλοκή που τον στηρίζει. Για άλλο πράγμα ανησυχούν.

Διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί την ίδια ακριβώς πολιτική με τον Γιώργο Παπανδρέου, ακόμα και σε θέματα που πληγώνουν την παράταξη, όπως το θέμα του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Όταν λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου ανοίξει για τα καλά το «κουτάκι» και αρχίσει να επιτίθεται λυσσαλέα κατά του Κώστα Καραμανλή, χαρακτηρίζοντας τον ως «υπεύθυνο για την καταστροφή της Ελλάδας», το Μαξίμου που μέχρι σήμερα δεν έχει αρθρώσει ούτε μία κουβέντα για να υπερασπιστεί τον πρώην πρωθυπουργό και φυσικό ηγέτη της παράταξης, θα πρέπει να πάρει θέση.

Αλλά τι θέση να πάρει, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυβερνά ως συνεχιστής των καταστροφικών μεταρρυθμίσεων του Γιώργου Παπανδρέου και «πολιτικό τέκνο» του Κώστα Σημίτη; Ενώ υποστηρίζεται από τα ίδια λαϊκίστικα συστήματα που δημιουργήθηκαν επί καθεστώτος Σημίτη και έφεραν τον Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία γκρεμίζοντας την κυβέρνηση Καραμανλή; Ποιος θα ξεχάσει τα άθλια ψεύδη για το Βατοπέδι, για τα ομόλογα, για το ΠΑΣΟΚ που θα έσβηνε τα χρέη των πολιτών στις τράπεζες και θα έφτιαχνε τα «σούπερ σχολεία»;

Εάν λοιπόν ο Γιώργος Παπανδρέου εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, το Μαξίμου θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο. Διότι ο Κώστας Καραμανλής έχει αποδείξει ότι δεν συμπεριφέρεται ούτε ως επίτιμος ακόμα ούτε ως δελφίνος, ούτε ως μεγαλοπαράγοντας. Ως Καραμανλής όμως, δεν πρόκειται να αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με την ιστορία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail