Προβληματισμός για το μεγάλο στρατιωτικό κονβόι των ΗΠΑ στο αλ Τανφ

Freepen.gr - Οι δυνάμεις κατοχής των ΗΠΑ έφεραν την Παρασκευή μια μεγάλη στρατιωτική συνοδεία, συμπεριλαμβανομένων βυτιοφόρων και φορτηγών που μετέφεραν όπλα, πυρομαχικά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό στη στρατιωτική τους βάση στην περιοχή αλ-Τανφ στα σύνορα Συρίας-Ιράκ.

Τοπικές πηγές στην περιοχή ανέφεραν στο συριακό πρακτορείο SANA ότι μια συνοδεία αμερικανικών δυνάμεων κατοχής αποτελούμενη από 26 φορτηγά και οχήματα φορτωμένα με όπλα, πυρομαχικά και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, εισήλθε τις τελευταίες ώρες στη βάση κατοχής των ΗΠΑ στην περιοχή al-Tanf.

Οι πηγές σημείωσαν ότι η συνοδεία θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες του είδους της.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί προβληματισμό καθώς το αλ-Τανφ δείχνει να είναι η εξοπλιστική πηγή των διάσπαρτων πυρήνων του ISIS που την τελευταία διετία αναλώνεται σε πόλεμο φθοράς του συριακού στρατού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail