Οι Κούρδοι της Συρίας δηλώνουν έτοιμοι για διάλογο με τη Δαμασκό

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος της Αυτόνομης Διοίκησης της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας, Luqman Ehmê, μίλησε για τις φήμες ότι υπάρχει διαδικασία διαπραγμάτευσης μεταξύ της Αυτόνομης Διοίκησης και της κυβέρνησης της Δαμασκού για την επίλυση της συριακής κρίσης. Ο Ehmê αποκάλυψε ότι δεν υπάρχει διαδικασία διαλόγου αυτή τη στιγμή, αλλά οι Κούρδοι είναι έτοιμοι για διάλογο.

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»

«Δεν υπάρχει διάλογος μεταξύ μας και του συριακού καθεστώτος αυτή τη στιγμή. Οι δηλώσεις ότι ορισμένα τμήματα της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας έχουν παραδοθεί στις δυνάμεις του καθεστώτος δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Αυτές οι φήμες είναι μέρος ενός ειδικού πολέμου που διεξάγεται σε όλους τους λαούς στη Βόρεια και Ανατολική Συρία», είπε ο Ehmê στους δημοσιογράφους.

Ο Ehmê σημείωσε ότι η Αυτόνομη Διοίκηση είναι έτοιμη για διάλογο με όλα τα μέρη για να διασφαλίσει τα δικαιώματα των λαών στη Βόρεια και Ανατολική Συρία και να προστατεύσει τη θέση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail