Ο λουστράκος που ήθελε να γίνει χαλίφης δεν έχει λεφτά ούτε για… σαΐτες

Πρόσφατα ο λουστράκος της Κωνσταντινούπολης, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κακολόγησε τη χώρα μας στον Εμ. Μακρόν. Πήγε και του είπε, αυτός ο αγράμματος του υποκόσμου εκβιαστής, διότι τέτοιος είναι και όχι κανένας φοβερός πολιτικός, να μην μας πουλήσει όπλα επειδή η Ελλάδα δεν έχουμε λεφτά και δεν θα μπορέσουμε να τα πληρώσουμε.

Από: tribune.gr - Στέφανος Μυτιληναίος

Ο Μακρόν βεβαίως του απάντησε «έχουν λεφτά».

Σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Ερντογάν, που παρίστανε ότι είχε λεφτά και διέδιδε ότι δεν έχουμε εμείς, πάγωσε τα εξοπλιστικά του προγράμματα επειδή ΔΕΝ έχει λεφτά.

Μάλιστα, εάν η Άγκυρα αγόραζε σήμερα ένα μαχητικό F-16 ή ένα ελικοπτεροφόρο θα της κόστιζε 65% ακριβότερα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2021.

Ήθελε να αγοράσει και 40 F-16 από τις ΗΠΑ, πρόσφατο κι αυτό, ο γελοίος, ο αναξιόπιστος.

Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι είναι προς το συμφέρον μας μία σταθερή Τουρκία.

Εγώ λέω, το λέω πολλά χρόνια, ότι το συμφέρον μας είναι μόνο ένα: ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ της Τουρκίας.

Οι εθνικές δυνάμεις και η οριζόντια πατριωτική διασύνδεση δεν θα παραιτηθούν ποτέ από μία νέα Συνθήκη των Σεβρών που θα επιλύσει δια παντός το τουρκικό ζήτημα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail