«Ο Ερντογάν δε μας άφησε ούτε βρακί», λέει απηυδισμένος Τούρκος πολίτης!

Το τουρκικό δίκτυο soL TV βγήκε στους δρόμους της συνοικίας Ουσκουντάρ στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, για να ρωτήσει τον κόσμο αν θεωρεί πως ισχύουν τα όσα λέει ο Ταγίπ Ερντογάν πως σύντομα η Τουρκία θα απαλλαχθεί από την κακή πορεία της οικονομίας.

Από: newsbreak.gr

Οι πολίτες που αντιδρούν στην κακή πορεία της οικονομίας επέκριναν ιδιαίτερα το κυβερνών κόμμα και ένας εξ αυτών μάλιστα (ο πρώτος στο σχετικό βίντεο), τα είπε όλα για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη γειτονική χώρα. Δείχνοντας κάποια στιγμή τα φάρμακά του, σχολίασε:

«Ο Ερντογάν μου δίνει μισθό 950 λίρες. Γιατί δεν τον δίνει στο δικό του παιδί; Μας άφησε χωρίς βρακί, βλέπεις; Μπορεί ο Ερντογάν να το φορέσει αυτό; Πληρώνω φόρους σε αυτή τη χώρα εδώ και 25 χρόνια».


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail