Εκδικητική πρόταση από Εξαδάκτυλο που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη: «Να πληρώνουν μέρος της νοσηλείας τους οι ανεμβολίαστοι»

Θέλουν να αποκλείσουν τους πολίτες από την δωρεάν δημόσια υγεία!

Σε μια πρωτοφανή πρόταση που μόνο εκδικητική μπορεί να χαρακτηριστεί, προέβη ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Από: newsbreak.gr

Ο ίδιος, μιλώντας -που αλλού- στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι που νοσούν από κορωνοϊό και χρειάζονται να νοσηλευτούν, θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη τους ένα μέρος των νοσηλιών τους.

Ο κ. Εξαδάκτυλος σημείωσε μάλιστα ότι οι ανεμβολίαστοι ασθενούν από δική τους επιλογή αφού δεν δέχονται να κάνουν το εμβόλιο και αυξάνουν το υγειονομικό κόστος της χώρας! Επιπλέον έκανε λόγο για… καταπάτηση του δημοκρατικού δικαιώματος των των εμβολιασμένων

Σα να μην έφτανε ο κοινωνικός αποκλεισμός των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί, τέτοιες ακραίες προτάσεις που αποκλείουν τους πολίτες και από την δωρεάν δημόσια υγεία (για την οποία μάλιστα φορολογούνται) μόνο επικίνδυνες μπορούν να χαρακτηριστούν!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail