Το Κίεβο έδωσε εντολή να χτυπηθεί το Ντονμπάς με Bayraktars!

Freepen.gr - Ο νέος υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Aleksey Reznikov, ο οποίος ήταν στο παρελθόν μέλος της τριμερούς ομάδας επαφής, ανακοίνωσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα συνεχίσουν να χτυπούν με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στα εδάφη των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών του Ντόνετσκ και Λούχανσκ.

«Οι Ρώσοι είναι αυτοί που απαγορεύεται να χρησιμοποιούν drones πάνω από ουκρανικό έδαφος. Και είμαστε στη γη μας. Και αυτό είναι ένα ουκρανικό μη επανδρωμένο όχημα. Υπάρχει μια ειδική υπηρεσία JCCK (Κοινό Κέντρο Επικοινωνιών και Ελέγχου). Ενημέρωσαν τον ΟΑΣΕ ότι υπήρξε παραβίαση των «Συμφωνιών του Μινσκ» από τον εχθρό και βομβαρδίζουν τα εδάφη μας. Επιπλέον, ο στρατιώτης μας πέθανε. Και ζήτησαν "σιωπή". Αυτός ο μηχανισμός δε λειτούργησε», είπε ο Ρέζνικοφ, τονίζοντας ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν drones στο Ντονμπάς και η αντίστοιχη εντολή έχει ήδη εκδοθεί.

Μέχρι σήμερα, είναι γνωστό ότι σε επίσημο επίπεδο χτύπημα από το μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2  έλαβε χώρα μόνο μία φορά, ωστόσο, σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, τα drones κρούσης Bayraktar TB2 χρησιμοποιήθηκαν για επιθέσεις τουλάχιστον τρεις φορές.

Η χρήση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar TB2 στο Donbass αποτελεί πολύ σοβαρή απειλή για τις δυνάμεις των αυτοαποκαλούμενων δημοκρατιών, καθώς οι δυνατότητες αεράμυνας των DPR και LPR δεν επαρκούν για την κατάρριψη αυτών των UAV.

* πληροφορίες avia

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail