Ο Μητσοτάκης εξοντώνει τους ανεμβολίαστους άνω των 60 - Εμβόλιο ή πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα

Κατά την εισαγωγική τοποθέτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου μεταξύ άλλων διαβάζουμε:

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, λοιπόν, άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει έως τις 16 Ιανουαρίου, επαναλαμβάνω 16 Ιανουαρίου, να έχουν κλείσει το ραντεβού τους να κάνουν την πρώτη δόση. Θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στο σύστημα για να εμβολιαστούν πρώτοι. Διαφορετικά, κάθε μήνα θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 100 ευρώ το οποίο θα βεβαιώνεται άμεσα από την ΑΑΔΕ. Και με νόμο τα χρήματα αυτά θα συγκεντρώνονται σε ένα ειδικό ταμείο το οποίο θα χρηματοδοτεί τα νοσοκομεία μας.

Δεν είναι ποινή. Θα έλεγα ότι είναι ένα αντίτιμο υγείας».

 (!!!)

Η οικονομική τιμωρία ή ακόμη και εξόντωση καλείται αντίτιμο υγείας. Συνάνθρωποί μας άνεργοι άνω των 60 ετών που δεν έχουν να φάνε, χαμηλοσυνταξιούχοι των 400 και 500 ευρώ, αλλά και συνταξιούχοι που εργάστηκαν 35-40 χρόνια κι είδαν τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται, οδηγούνται στην πείνα και την εξαθλίωση.

Όσοι δε άνω των 60 εργάζονται, μαζί με το ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, θα εξακολουθούν να πληρώνουν και τα rapid tests.

Αυτό λέγεται πειθώ;

 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail