Κατατέθηκε στη Βουλή ο Προϋπολογισμός του 2022

hugo_petitjean / pixabay
Παραδόθηκε σήμερα, κατά τη διάρκεια συνεδριάσεως της Ολομέλειας της Βουλής στον Πρόεδρο του Σώματος κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, σε ψηφιακή μορφή, ο Προϋπολογισμός του Κράτους για το οικονομικό έτος 2022, από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Πρόεδρος της Βουλής, ανακοίνωσε ότι η συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής θα διεξαχθεί σε τέσσερις συνεχείς συνεδριάσεις, από την Τρίτη 23 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Ακολούθως, η συζήτηση στην Ολομέλεια, σύμφωνα με το άρθρο 123 παράγραφος 1 του Κανονισμού της Βουλής, θα αρχίσει στις 14 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την 18η Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα με την ψήφισή του, κατόπιν ονομαστικής ψηφοφορίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail