Η Ρωσία ανέπτυξε μαχητικό Su-35S στο αεροδρόμιο του Qamishli στη βορειοανατολική Συρία

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις είχαν αναπτύξει τουλάχιστον ένα μαχητικό αεροσκάφος Su-35S στο αεροδρόμιο al-Qamishli στη βορειοανατολική Συρία, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του North Press Agency, Hoşeng Hesen στις 28 Οκτωβρίου.

Ο Hesen μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter που δείχνει το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος σταθμευμένο μέσα στο αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται ακριβώς κατά μήκος των συνόρων με την Τουρκία.

Το μαχητικό αεροσκάφος φαίνεται να είναι εξοπλισμένο για εναέρια μάχη με τέσσερις πυραύλους αέρος - αέρος εκτός οπτικού βεληνεκούς R-77, δύο πυραύλους αέρος-αέρος μικρού βεληνεκούς R-73 και το L175M Khibiny-M ECM σύστημε με ηλεκτρονικά αντίμετρα.

Ενώ το αεροδρόμιο al-Qamishli κρατείται από τις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις, το μεγαλύτερο μέρος της κοντινής πόλης ελέγχεται από τις υποστηριζόμενες από τις κουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail