Η Ρωσία μπλοκάρει τις ισραηλινές επιθέσεις στην κεντρική Συρία;

Freepen.gr - Η Ρωσία αποφάσισε να εμποδίσει περαιτέρω ισραηλινά πλήγματα στην αεροπορική βάση Tiyas στην κεντρική Συρία.

Η ρωσική πλευρά σκοπεύει να μεταφέρει τη στρατιωτική αεροπορία και τις σημαντικές δυνάμεις της στην αεροπορική βάση Tiyas στην κεντρική Συρία. Αυτό θα είναι απάντηση στις ισραηλινές επιθέσεις στην περιοχή. Πληροφορίες για το θέμα αυτό ανακοίνωσε η ισραηλινή εφημερίδα "NZIV", επικαλούμενη πληροφορίες που παρείχαν πηγές των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ισραηλινή πλευρά, η ανάπτυξη ρωσικών δυνάμεων στην αεροπορική βάση Tiyas συνδέεται με τις προθέσεις να εκδιώξουν το Ιράν από την περιοχή. Σύμφωνα με άλλες πηγές, ρωσικές και ιρανικές δυνάμεις θα επιχειρήσουν από κοινού στην αεροπορική βάση.

«Η Ρωσία σκοπεύει να επανεξετάσει την ανάπτυξη των δυνάμεών της όταν πρόκειται για την παρουσία της στην ανατολική και κεντρική Συρία και έχει αρχίσει να επιδεικνύει στρατιωτική παρουσία όχι μόνο στα σύνορα με το Ιράκ στην ανατολική Συρία. Η Ρωσία αποφάσισε να διώξει τους Ιρανούς από τα αεροδρόμια, τα οποία δέχονται συνεχώς επίθεση από αγνώστου ταυτότητας αεροσκάφη, τα οποία, σύμφωνα με τους Σύριους, είναι ισραηλινά. Οι ρωσικές δυνάμεις έκαναν νέα βήματα για να αυξήσουν την παρουσία τους στην πόλη της Παλμύρας», - αναφέρεται στο δημοσιευμένο υλικό της εφημερίδας" NZIV".

Η εμφάνιση του ρωσικού στρατού στην αεροπορική βάση Tiyas μπορεί να συνδέεται ακριβώς με την ανάγκη διασφάλισης της ασφάλειας των αεροπορικών συνόρων της αραβικής δημοκρατίας. Ταυτόχρονα, συστήματα αεράμυνας μεγάλης εμβέλειας μπορεί κάλλιστα να εμφανιστούν στη βάση για να αποκρούσουν πιθανές επιθέσεις.

* πληροφορίες Avia

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail