Σπόντα Γεωργιάδη για Δένδια: Δε μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον Πρόεδρο της ΝΔ

«Δεν είμαι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου και ούτε έχει γίνει τέτοια συζήτηση για να σας πω αν θα διαγραφεί και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Εγώ δεν είμαι Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Και δε μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Από τις έξι» και τους δημοσιογράφους, κ. Δημήτρη Κοτταρίδη και κ. Γιάννη Πιτταρά, στην ΕΡΤ1, κληθείς να σχολιάσει τη διαγραφή Μπογδάνου.

Από την απάντηση του κ. Γεωργιάδη προκύπτει ότι το καρφί αφορά τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και την αρχηγική εμφάνισή του στη Βουλή κατά το επεισόδιο Μπογδάνου - Παφίλη.

Μήπως τελικά η διαγραφή Μπογδάνου άνοιξε κι άλλες πληγές στη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε μετά το 24:45:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail