Αλλοδαπός άνοιγε σπίτια στο Ηράκλειο

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου οχτώ (8) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων, που διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την αστυνομική έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, κατά το χρονικό διάστημα από 02.10.2021 έως και 18.10.2021, είχε διαπράξει οχτώ (8) κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 22.000 ευρώ, μια συλλογή κερμάτων δραχμών και νομισμάτων Καναδά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου χθες (19.10.2021) μεσημεριανές ώρες εντοπίστηκε ο ααλλοδαπός στο Ηράκλειο και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail