Θέρισαν τους τρομοκράτες με δεκάδες επιδρομές οι Ρώσοι στη Συρία

Freepen.gr - Στις 1 και 2 Οκτωβρίου, πολεμικά αεροσκάφη των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων (VKS) πραγματοποίησαν περισσότερες από 40 αεροπορικές επιδρομές στην κεντρική περιοχή της Συρίας, όπου οι τρομοκράτες του ISIS διεξάγουν επιχειρήσεις δολιοφθοράς κατά των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων.

Οι αεροπορικές επιδρομές στοχοποίησαν κρησφύγετα των πυρήνων της τρομοκρατικής ομάδας στο τρίγωνο Χάμα-Χαλέπι-Ράκα, την ύπαιθρο της ανατολικής Χομς και τη δυτική ύπαιθρο του Ντέιρ Εζζόρ.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εννέα τρομοκράτες του ISIS σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα των ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων.

«Οι περισσότεροι από αυτούς [τους τρομοκράτες] σκοτώθηκαν στην έρημο της Ράκα και της Χάμα», ανέφερε στην έκθεσή της η ομάδα παρακολούθησης με έδρα το Λονδίνο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail