Η Ψευδολογία ως σύστημα Διακυβέρνησης σε Χώρες-Ιεροκήρυκες της Δημοκρατίας

OpenClipart-Vectors / Pixabay
Zero Hedge,Oct 22, 2021 James Rickards via DailyReckoning.com,

[Ο τίτλος του άρθρου, γνωστού συνεργάτη της δημοφιλούς αμερικανικής (οικονομικής κατά βάσιν) ιστοσελίδας, τεκμηριώνεται με αδιαφιλονίκητα παραδείγματα και στοιχεία, τα οποία θα εκπλήξουν τον Ελληνα αναγνώστη με την φωτογραφική ομοιότητά τους με εικόνες και εμπειρίες της δικής του καθημερινότητας]

Μετάφραση/εισαγωγή: Μιχαήλ Στυλιανού

Οι πολιτικοί μπορεί να είναι ηλίθιοι όσον αφορά τη δημόσια πολιτική, αλλά είναι ιδιοφυΐες όταν πρόκειται για την εφεύρεση νέων τρόπων για να ελέγξoυν τη ζωή σας και να κλέψουν τα χρήματά σας.
 

Οι αυξήσεις φόρων φαίνονται παλιομοδίτικες σε σύγκριση με τους νέους τρόπους του 21ου αιώνα για να ελέγχουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα εις βάρος σας και να σας κάνουν να πληρώνετε για τα σχέδιά τους. Πάρτε το κλίμα, για παράδειγμα...

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τον τρόπο με τον οποίο ο συναγερμός για το κλίμα έχει χρησιμοποιηθεί για να υπαγορεύσει αλλαγές στους κώδικες μεταφοράς, παραγωγής ενέργειας και κατασκευών. Φυσικά, αυτές οι προσπάθειες ήταν τεράστιες αποτυχίες, όπως μαρτυρούν οι συνεχιζόμενες διαταραχές της εφοδιαστικής αλυσίδας και οι ενεργειακές ελλείψεις.

Μεγάλα τμήματα της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και της Κίνας ενδέχεται να παγώσουν στο σκοτάδι αυτό το χειμώνα χάρη στις προσπάθειες να κλείσει η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με πυρηνικό και φυσικό αέριο. Οι Η.Π.Α. θα είναι σε ελαφρώς καλύτερη θέση. Δεν θα παγώσουμε στο σκοτάδι, αλλά θα αντιμετωπίσουμε πολύ υψηλότερες τιμές για θέρμανση σπιτιού και φυσικό αέριο στην αντλία.

Η ειρωνεία είναι ότι οι ΗΠΑ θα κάψουν 23% περισσότερο άνθρακα φέτος, λόγω του κλεισίματος των πυρηνικών σταθμών και φυσικού αερίου και της αδυναμίας των ανεμογεννητριών και της ηλιακής ενέργειας να αναπληρώσουν τη διαφορά. Ωραίο κατόρθωμα των κινδυνολόγων για το κλίμα!

Θα λογοδοτήσουν; Θα δουν το λάθος των τρόπων τους και θα εγκαταλείψουν τις παραισθήσεις τους; Μην περιμένετε τίποτα από τα δύο. Απλά, θα επιμείνουν με περισσότερο πείσμα..

Η κινδυνολογία για το κλίμα επηρεάζει τις οικονομικές αποφάσεις


Τώρα οι ελίτ έχουν έναν νέο τρόπο να χρησιμοποιούν τον συναγερμό για το κλίμα προς όφελός τους. Θα χρησιμοποιήσουν τον υφιστάμενο έλεγχο των τραπεζών για να επιβάλουν την ατζέντα τους για το κλίμα υπαγορεύοντας τον τρόπο με τον οποίο δανείζουν οι τράπεζες και τον τρόπο με τον οποίο επιτρέπεται να δαπανάτε.

Το Υπουργείο Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης (HUD) θα πρέπει να συνυπολογίζει τον συναγερμό για το κλίμα στις αποφάσεις σχετικά με τα ομοσπονδιακά ασφαλισμένα ή εγγυημένα ενυπόθηκα δάνεια. Το Υπουργείο Εργασίας θα αξιολογήσει τους διαχειριστές συνταξιοδοτικών προγραμμάτων, και συμβούλων του Οργανισμού Ρύθμισης Ατομικών Συντάξεων, με βάση τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνουν υπόψη τον συναγερμό για το κλίμα στις επενδυτικές τους αποφάσεις.

Οι τράπεζες θα ενημερωθούν ότι δεν μπορούν να δανείσουν στους τομείς πετρελαίου και φυσικού αερίου (ή θα αντιμετωπίσουν υψηλότερες κεφαλαιακές επιβαρύνσεις εάν το κάνουν). Οι διαχειριστές κινδύνων σε θεσμικά επενδυτικά ταμεία και αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου θα πρέπει να συμπεριλάβουν μοντέλα συναγερμού για το κλίμα στις αποφάσεις κατανομής χαρτοφυλακίου τους.

Σε πιο αναλυτικό επίπεδο, ενδέχεται να σας αρνηθούν μια γραμμή πίστωσης ή επιχειρηματικού δανείου εάν οι δραστηριότητές σας δεν συμμορφώνονται με εκείνες που θεωρούνται αποδεκτές από τους εκφωνητές συναγερμού για το κλίμα.

Συμπερασματικά, ο συναγερμός για το κλίμα δεν περιορίζεται πλέον στις συζητήσεις σχετικά με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ελίτ έρχονται για τις συντάξεις και τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας εάν δεν συμμορφώνεστε με την λίστα των παραπλανημένων επιθυμιών τους για το κλίμα.

Όλοι καταλήγουμε να πληρώνουμε για τα ψέματα αυτών των ελίτ μέσω υψηλότερων φόρων, επιζήμιων κανονισμών και τεράστιου οικονομικού φόρτου. Απλά κοιτάξτε την πανδημία COVID...

Ένας μακρύς κατάλογος ψεμάτων

Η απάντηση της δημόσιας πολιτικής στην πανδημία ήταν ένας μακρύς κατάλογος ψεμάτων.

Τον Ιανουάριο του 2020, ο Δρ Anthony Fauci (Σημ: ο διάσημος κυβερνητικός ιατρικός σύμβουλος-με μισθό 400.000 δολ, μεγαλύτερο του Προέδρου των ΗΠΑ- και καταγγελθείς για ψευδείς καταθέσεις στην Αμερικανική Βουλή), δήλωσε ότι υπάρχει μικρός κίνδυνος ο κορωνοϊός να φτάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον Μάρτιο του 2020, ο Φάουτσι δήλωσε ότι οι Αμερικανοί δεν πρέπει να φορούν μάσκες.

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε δημόσια χωρίς να φοράει μάσκα. Ανεπίσημα, έχει πει ιδιωτικά ότι οι μάσκες δεν λειτουργούν (κάτι που είναι αλήθεια). Αλλά η λίστα των κατορθωμάτων του χειροτερεύει.

Μας είπαν να κλειδωθούμε για δύο εβδομάδες για να «σταματήσουμε την εξάπλωση». Ο δύο εβδομάδες μετατράπηκαν σε έξι μήνες ή περισσότερο. Και οι εγκλωβισμοί δεν σταμάτησαν την εξάπλωση, όπως απέδειξαν πολλές μελέτες. Κατάφεραν μόνο να καταστρέψουν οικονομίες και να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε απόγνωση.

Στη συνέχεια, το κοινό οδηγήθηκε να πιστεύει ότι τα εμβόλια θα σταματήσουν την εξάπλωση του ιού. Πάρε το τρύπημα σου και θα είσαι ελεύθερος, είπαν. Αλλά μετά σου είπαν ότι χρειαζόσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Τώρα θέλουν να πάρετε ένα τρίτο (ένα αναμνηστικό).

Και λυπάμαι, πρέπει να φοράς μάσκα σε πολλά μέρη ακόμα κι αν έχεις εμβολιαστεί πλήρως.

Τα εμβόλια μειώνουν τα σοβαρά συμπτώματα και τους θανάτους (τουλάχιστον για μερικούς μήνες), αλλά δεν σταματούν την εξάπλωση. Στην πραγματικότητα, οι εμβολιασμένοι μπορούν να γίνουν υπέρ-διασκορπιστές του ιού επειδή μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα ιικά φορτία της λοίμωξης χωρίς να είναι οι ίδιοι συμπτωματικοί.

Ο Φάουτσι και άλλοι αξιωματούχοι δημόσιας υγείας ισχυρίστηκαν ότι το πιο πρόσφατο κύμα είναι μια «πανδημία των ανεμβολίαστων». Αυτό είναι άλλο ένα ψέμα, βασισμένο σε άκρως παραπλανητικά στατιστικά στοιχεία.

Καταραμένα στατιστικά στοιχεία ψεύδους

Περιλαμβάνουν τον αριθμό των νοσηλειών και των θανάτων από τον Φεβρουάριο, όταν η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν είχε ακόμη εμβολιαστεί. Φυσικά οι περισσότερες νοσηλείες και θάνατοι ήταν μεταξύ των ανεμβολίαστων, καθώς μόνο ένα μικρό ποσοστό είχε εμβολιαστεί μέχρι εκείνο το σημείο.

Για να δώσουν μια πιο ακριβή εικόνα, θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν δεδομένα που είχαν ληφθεί μόνο μετά τον εμβολιασμό της πλειονότητας των ανθρώπων. Αν το είχαν κάνει αυτό, οι αριθμοί θα προέκυπταν πολύ διαφορετικοί.

Στο Βερμόντ, σχεδόν το 90% του πληθυσμού της πολιτείας εμβολιάζεται. Αλλά οι νοσηλείες είναι στα ύψη.

Στο εξωτερικό, στοιχεία της βρετανικής κυβέρνησης δείχνουν ότι το ποσοστό μόλυνσης μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων στα 40 τους ήταν 100% υψηλότερο από ό, τι μεταξύ των ανεμβολίαστων.

Οι ιρλανδικές κομητείες Waterford και Carlow, όπου το 99,7% και το 98% (αντίστοιχα) όλων των ενηλίκων εμβολιάζονται, τα κρούσματα εκρήγνυνται. Βλέπουν το μεγαλύτερο φορτίο ασθενών από τον Μάρτιο.

Στην Ταϊβάν, τα στοιχεία δείχνουν ότι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από το εμβόλιο παρά από covid.

Τα κρούσματα COVID έχουν επίσης εκραγεί στο Ισραήλ, το οποίο διαθέτει μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο.

Η Ευρωπαϊκή Εφημερίδα επιδημιολογίας διαπιστώνει ότι οι αυξήσεις των κρουσμάτων COVID δεν σχετίζονται με τα επίπεδα εμβολιασμού σε 68 χώρες και 2.947 κομητείες στις ΗΠΑ.

Ένας ερευνητής του Πανεπιστημίου Yale υποστήριξε ακόμη ότι οι εμβολιασμένοι αποτελούν πραγματική απειλή για τους ανεμβολίαστους, και όχι το αντίθετο.


Ψεύτες κοινωνικών μέσων

Εν τω μεταξύ, οι μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter ενίσχυσαν τα επίσημα ψέματα, με τη φίμωση φωνών που αμφισβήτησαν τα ψέματα ή προσέφεραν πολύτιμες πληροφορίες που ήταν σε αντίθεση με την επίσημη προπαγάνδα.

Για παράδειγμα, στις αρχές της πανδημίας, όταν οι ανεπτυγμένες οικονομίες υπέφεραν άσχημα, πολλοί ειδικοί είπαν ότι οι αναπτυσσόμενες χώρες στην Αφρική θα καταστραφούν από την ασθένεια επειδή οι εγκαταστάσεις δημόσιας υγείας τους ήταν ανεπαρκείς σε σύγκριση με τις δικές μας. Αυτό δεν συνέβη ποτέ, επειδή οι Αφρικανοί χρησιμοποιούν συνήθως υδροξυχλωροκίνη για την πρόληψη της ελονοσίας.

Αποδεικνύεται ότι η υδροξυχλωροκίνη έχει ισχυρές προφυλακτικές ιδιότητες για τη μείωση των επιπτώσεων του COVID. Αν αναφέρατε ακόμη και υδροξυχλωροκίνη στο Twitter ή το Facebook, ο λογαριασμός σας θα κλείσει για τη διάδοση «παραπληροφόρησης» όταν στην πραγματικότητα στέλνετε εξαιρετικά πολύτιμες πληροφορίες.

Από όλα τα επίσημα ψέματα, το χειρότερο μπορεί να ήταν η συζήτηση της ιβερμεκτίνης. Αυτό είναι ένα φάρμακο που είναι σε ασφαλή χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έρχεται σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης κατανάλωσης και μιας παραλλαγής που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική.

Πόσους ανθρώπους σκότωσαν τα ψέματα και η προπαγάνδα;

Πολλά άτομα έχουν αναφέρει ευνοϊκά αποτελέσματα στη θεραπεία του COVID χρησιμοποιώντας ιβερμεκτίνη. Το ινδικό κράτος Ούταρ Πραντές ουσιαστικά εξάλειψε ένα σοβαρό κύμα COVID χρησιμοποιώντας ιβερμεκτίνη σε ευρεία κλίμακα.

Ωστόσο, στην εμμονή τους να επιβάλουν εμβολιασμούς με θεραπείες γονιδιακής τροποποίησης (mRNA) από τις φαρμακευτικές εταιρείες-κολοσσούς Moderna και Pfizer, η κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν αποκλείσει την ιβερμεκτίνη ως « καθαρκτικό αλόγων» και κάτι που χρησιμοποιείται μόνο από κτηνιάτρους.

Αυτού του είδους τα ψέματα και η προπαγάνδα έχουν κοστίσει πολλές ζωές, ίσως εκατοντάδες χιλιάδες.

Ο κωμικός Τζο Ρόγκαν είχε την ευκαιρία να καταγγείλει αυτά τα ψέματα από τα Μεγάλα ΜΜΜ. Ο Ρόγκαν είπε στον ιατρικό εμπειρογνώμονα του CNN Σαντζάϊ Γκούπτα, «Λένε ψέματα στο δίκτυό σας για ασθενείς που παίρνουν φάρμακα για ανθρώπους και όχι για την κτηνιατρική...»

Ο Ρόγκαν συνέχισε λέγοντας, «Είναι ψέμα που μεταδίδετε από ένα δίκτυο μετάδοσης ειδήσεων... και είναι ένα ψέμα από εκφωνητές που έχουν επίγνωση του ψεύδους. Δεν είναι λάθος».

Και ο ιατρικός εμπειρογνώμονας Γκούπτα του CNN το παραδέχτηκε.

Σκεφτείτε με τον εγκέφαλό σας

Η επίθεση του Ρόγκαν στα ΜΜΕ είναι αξιέπαινη. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια συζήτηση πολιτικής. Τα ψέματα των ΜΜΕ κοστίζουν ζωές. Το όλο επεισόδιο είναι μια καλή υπενθύμιση ότι όταν χτυπήσει η επόμενη πανδημία ή η φυσική καταστροφή, θα πρέπει να σκεφτείτε μόνοι σας και να χρησιμοποιήσετε την κοινή λογική.

Μη βασίζεστε σε κυβερνητικά και ψέματα των ΜΜΕ. Αυτές τις μέρες, απλά δεν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε όταν πρόκειται για θέματα όπως το κλίμα και οι εμβολιασμοί.

Δυστυχώς, από τις συνέπειες των ψεμάτων τους Εμείς υποφέρουμε.

Για την οικονομική σας ασφάλεια, είναι καλή ιδέα να μεταφέρετε τουλάχιστον ένα μέρος της καθαρής αξίας σας από τα κύρια επενδυτικά οχήματα σε κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, όπως ο φυσικός χρυσός, το ασήμι και η γη, όπου είναι πιο δύσκολο για τις κυβερνητικές αρχές να φτάσουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail