Σάββας Καλεντερίδης: Μεγάλη ανησυχία στην Άγκυρα! Η Τουρκία θα εκβιάσει καταστάσεις

Σάββας Καλεντερίδης: Μεγάλη ανησυχία στην Άγκυρα! Η Τουρκία αντιλαμβάνεται, ότι έχουν ανατραπεί οι ισορροπίες. Θα εκβιάσει καταστάσεις.

Τη νευρικότητα και την κινητικότητα που παρατηρείται στα ελληνοτουρκικά τις τελευταίες ημέρες σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Η ελληνογαλλική συμφωνία έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην Άγκυρα.

Απόδειξη ότι η Τουρκία αντιλαμβάνεται, ότι έχουν ανατραπεί οι ισορροπίες. Η επείγουσα παραγγελία είναι είναι αποτέλεσμα της ανησυχίας.

Η κινητικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποδεικνύεται από τις δηλώσεις Τσαβούσογλου.

Η Τουρκία δημιούργησε τετελεσμένο αυθαιρέτως και τώρα με NAVTEX και παρουσία πολεμικών σκαφών προσπαθεί να το προασπίσει.

Η παρουσία της αμερικανικής ExxonMobil  στην Ανατολική Μεσόγειο προβληματίζει την Τουρκία.

Η έξοδος του Oruc Reis δεν έχει σχέση με την ελληνογαλλική συμφωνία. Η Τουρκία θα εκβιάσει καταστάσεις. Θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης κι επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στο Open στις 9 Οκτωβρίου 2021.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail