Σάββας Καλεντερίδης: Ο φόβος του Ανδρέα Παπανδρέου για την Κύπρο

Σάββας Καλεντερίδης: Την ανησυχία του παλιού πρωθυπουργού αποκάλυψε ο γεωπολιτικός αναλυτής με δηλώσεις του στην εκπομπή «Ραντάρ» με τον διευθυντή του AlphaRadio 989, Τάκη Χατζή.

Ο Σάββας Καλεντερίδης υποστήριξε, ότι με τη συμφωνία με τους Γάλλους, η Τουρκία δεν μπορεί να εκβιάζει πλέον την Ελλάδα.

Αυτή το αφήγημα θα τελειώσει για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια με την ολοκλήρωση του προγράμματος αναβάθμισης των 84 F16 σε Viper, την απόκτηση των Rafale και των Belharra.

«Με αυτόν τον τρόπο λύνονται τα χέρια μας, για να υπερασπιστούμε καλύτερα και την Κύπρο», τόνισε ο επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr.

Στη συνέχεια προέβη σε μία αποκάλυψη για τον αείμνηστο πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, Ανδρέα Παπανδρέου.

«Ένας φίλος που ήταν κοντά στον Ανδρέα Παπανδρέου μού είπε, ότι η αγωνία τού είπε ήταν η εξής: “Όταν κοιμάμαι το βράδυ, δεν ξέρω αν θα ξυπνήσω το πρωί και δεν θα έχουν πάρει οι Τούρκοι την υπόλοιπη Κύπρο”», είπε και συμπλήρωσε:

«Αυτό το φοβικό σύνδρομο που διακατείχε τον πολιτικό κόσμο της χώρας, μας δίνεται η δυνατότητα να αποβληθεί».

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail