Έκλεβαν τσάντες και χρήματα από ΙΧ με γυναίκες οδηγούς που στάθμευαν προσωρινά

Συνελήφθησαν στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών, δύο ημεδαποί, 25χρονος άνδρας και 25χρονη γυναίκα, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών κλοπών από οχήματα που στάθμευαν προσωρινά γυναίκες οδηγοί στην περιοχή των Αχαρνών, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Οι κατηγορούμενοι κινούμενοι με όχημα ιδιοκτησίας της ημεδαπής στην περιοχή των Αχαρνών, αναζητούσαν οχήματα στα οποία επέβαιναν γυναίκες οδηγοί και οι οποίες τα στάθμευαν προσωρινά. Τότε, εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή απουσία τους, έσπαγαν το πρόσφορο κατά περίπτωση παράθυρο και αφαιρούσαν κυρίως τσάντες, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα αξίας.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών, εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπών με τον ίδιο τρόπο δράσης όπως αναφέρθηκε ανωτέρω.

Οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail