Νεκρός Τούρκος αξιωματικός στη Συρία, τραυματίστηκαν άλλοι τρεις στρατιώτες

Freepen.gr - Ένας αξιωματικός από τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής σκοτώθηκε και τρεις στρατιώτες τραυματίστηκαν σε πυραυλική επίθεση που είχε ως στόχο μια από τις τοποθεσίες τους κοντά στην πόλη Mare’a, στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλεπίου.

Ένα τουρκικό στρατιωτικό όχημα βγήκε εκτός πορείας μετά από χτύπημα ρουκέτας ενώ σταματούσε σε ένα από τα σημεία ελέγχου της κατοχής στην περιοχή της πόλης Mare’a, ανέφεραν τοπικές πηγές και μέσα ενημέρωσης.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι αρκετές επιθέσεις στοχοποίησαν θέσεις και τοποθεσίες των Τούρκων και των μισθοφόρων τους το βράδυ της Κυριακής, ειδικά στα περίχωρα των πόλεων Μαρέ και Αζάζ.

Οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής και οι μισθοφόροι τους από τρομοκρατικές οργανώσεις εξαπολύουν συχνά βομβαρδισμούς σε κατοικημένες περιοχές κοντά στις περιοχές που καταλαμβάνουν στη βόρεια ύπαιθρο του Χαλέπι, καθώς δεκάδες άμαχοι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί, εκτός από την πρόκληση τεράστιων υλικών ζημιών στη δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail