Ξαναζεσταμένος επανέρχεται ο Καμμένος μέσω ΣΚΑΙ: Είδηση και μόνο η παρουσία του

Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα και βοηθά στη λήθη. Αυτό είχε ίσως στο νου του ο Πάνος Καμμένος όταν αποσυρόταν από την πολιτική το 2019. Είναι όπως στο μπάσκετ όταν φορτώνεσαι με φάουλ. Να ξέρεις πότε πρέπει να κάτσεις στον πάγκο για να ξαναμπείς την κατάλληλη στιγμή στο παιχνίδι.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο πρώην υπουργός Αμυνας πρόσεξε τον εαυτό του και την υγεία του, απόλαυσε τις αποδράσεις με το σκάφος του και χτυπά προσεκτικά στα εθνικά θέματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη συγκεντρώνει αρνητικά σχόλια στις αναρτήσεις του.

Ο κ. Κάμμενος αναμφισβήτητα έκανε σοβαρά λάθη στην πολιτική του διαδρομή ως αρχηγός κόμματος καθώς δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το 11% του Μαΐου του 2012 που ενδεχομένως θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή του 7% να σώσει τη Νέα Δημοκρατία του 18% εκείνης της αναμέτρησης, διότι όλοι αντιλαμβάνονται πόσο παραπάνω θα είχαν ανέβει οι ΑΝΕΛ τότε στο ξεκίνημά τους. 

Ο πάλαι ποτέ κυβερνητικός εταίρος ξέρει όμως να παίρνει αποτελέσματα κι αυτό το απέδειξε στις εκλογές του 2015. 

Τώρα λοιπόν βγήκε στον ΣΚΑΙ, άρα με το ok της κυβέρνησης. Το εμβόλιο του Σπούτνικ που έγραφαν όλα τα ΜΜΕ βασισμένα στην ανάρτησή του όταν πήγε στη Σερβία [δείτε εδώ τι βγάζει το google: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BF+%CF%83%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%BD%CE%B9%CE%BA] έγινε ξαφνικά Πφάιζερ ενώ για τη συμφωνία των Πρεσπών έκανε βαρύτατες καταγγελίες για τους βουλευτές του. Ωστόσο η Δικαιοσύνη που κυνηγά πολίτες αν πουν μια καταφανέστατη αστεία μπαρούφα, δεν έκρινε πως πρέπει να ασχοληθεί με μια πρωτοφανή καταγγελία που αφορά μείζον εθνικό θέμα βγάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες λαού στο δρόμο.

Ο κ. Καμμένος δεν είπε καμία κακή κουβέντα για κανέναν πλην Σαμαρά. Δεν είναι τυχαίο αυτό. Ακόμη και τις διαφωνίες του τις εξέφρασε με εκπληκτικά ευγενικό και προσεγμένο τρόπο. Τη χλεύη του αναγκαίου κακού, την επέστρεψε με χαμόγελο και όμορφα λόγια για τον Τσίπρα. 

Στην πολιτική δεν ενδιαφέρεται όπως είπε να επανέλθει εκτός αν προκύψει σημαντικό εθνικό θέματα. Ε από τέτοια είμαστε γεμάτοι εδώ και δεκαετίες.

Ο Πάνος Καμμένος σηκώθηκε από τον πάγκο και κάνει ζέσταμα. Όμως για όσους θυμούνται, έχει ήδη μετρηθεί κι απογοήτευσε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail