Ο Δένδιας έβαλε ένα τεράστιο αυτογκόλ

Ο Δένδιας έβαλε ένα τεράστιο αυτογκόλ, το οποίο θεωρώ ότι θα του στοιχίσει πολύ, σε περίπτωση που σκέφτεται την αρχηγία του κόμματος. Δεν ξέρω αν του την έστησαν και πάτησε την μπανανόφλουδα να απαντήσει στον Μπογδάνο λες και ήταν Κουτσούμπας ή αν ήταν αυθόρμητο. 

Ελένη Παπαδοπούλου

Τεράστιο λάθος να του απαντήσει και μάλιστα με αυτό το ύφος, διότι ο Μπογδάνος αφενός δεν είπε τίποτα περίεργο, αφετέρου ο Δένδιας εξ όσων γνωρίζουμε δεν ανήκει στο ΚΚΕ για να θίγεται και τέλος ο Μπογδάνος δεν εξελέγη με την Χρυσή Αυγή, για να κάθεται να τον ταυτίζει με τους χρυσαυγίτες. 

Λυπάμαι, θλίβομαι για αυτό που συνέβη, όχι μόνο γιατί ο Δένδιας, τον οποίον θεωρώ σοβαρό πολιτικό, αυτοκτόνησε πολιτικά, όχι μόνο γιατί διεγράφη ένας βουλευτής που επίσης συμπαθώ και έχει αναδείξει πολλάκις τα προβλήματα της Αθήνας, αλλά κυρίως γιατί εν έτει 2021 σε ένα ευρωπαϊκό κοινοβούλιο συγκρούονται βουλευτές του ίδιου δεξιού κόμματος για τους κομμουνιστές.

Αν είναι δυνατόν δεξιός βουλευτής να τη λέει σε επίσης δεξιό βουλευτή, γιατί έθιξε τις ιερές αγελάδες του ΚΚΕ. Θεωρώ ότι έγινε μεγάλη ζημιά με αυτήν την διαγραφή σε διάφορα επίπεδα. 

Η γνώμη μου είναι ότι στη ΝΔ την είχαν στημένη στον Μπογδάνο με το παραμικρό να τον διαγράψουν, ώστε να μην συγχίζεται το αριστερό τους ακροατήριο. Μόνο που το αριστερό τους ακροατήριο δεν τους ψηφίζει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail