Σύριοι, Ρώσοι και Ιρανοί ετοιμάζονται να διαλύσουν τους φιλότουρκους τζιχαντιστές

Freepen.gr - Η Ρωσία, ο συριακός στρατός και ο ιρανικός στρατός συνεχίζουν να προετοιμάζονται προσεκτικά για μια επίθεση στο Ιντλίμπ και τις γειτονικές επαρχίες της Συρίας, που εξακολουθούν να βρίσκονται φιλότουρκοι τζιχαντιστές. Στο πλαίσιο αυτό, εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο ένας χάρτης της επίθεσης του συριακού στρατού, ο οποίος σας επιτρέπει να αποκαλύψετε πολύ σοβαρές λεπτομέρειες της στρατιωτικής επιχείρησης της SAA.

Στην εικόνα που παρουσιάζεται, μπορείτε να δείτε ότι ο συριακός στρατός ετοιμάζεται να καθαρίσει όχι μόνο το νότιο τμήμα της συριακής επαρχίας Ιντλίμπ, που βρίσκεται νότια του αυτοκινητόδρομου Μ4, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Avia.pro, αλλά και αναλάβει τον έλεγχο της ίδιας της εθνικής οδού, καθώς και των περιοχών, που βρίσκονται λίγα χιλιόμετρα βόρεια. Αυτό θα προστατεύσει την περιοχή από επιθέσεις σε πολιτικά οχήματα και δυνάμεις του SAA.

Επιπλέον, οι περιοχές που βρίσκονται στα ανατολικά του εδάφους που ελέγχουν σήμερα οι μαχητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με άμεση πρόσβαση στο ίδιο το Ιντλίμπ, το οποίο, στην πραγματικότητα, είναι ήδη η πρωτεύουσα των τρομοκρατών, θα εκκαθαριστούν επίσης από τον συριακό στρατό.


Ωστόσο, πολύ πιο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εάν ο συριακός στρατός καταφέρει να εκπληρώσει την αποστολή του, τότε η περαιτέρω καταστροφή των τρομοκρατών στο Ιντλίμπ θα είναι πολύ βραχύβια - οι τελευταίοι θα μεταφερθούν πίσω στα τουρκικά σύνορα και η καταστροφή τους μπορεί να διαρκέσει μόνο λίγους μήνες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail