Τέσσερα ρωσικά υποβρύχια στη Μεσόγειο έτοιμα να πλήξουν το Ιντλίμπ σε περίπτωση τουρκικής αντεπίθεσης

Freepen.gr - Οι εντάσεις στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ έχουν κλιμακωθεί μόνο τις τελευταίες 24 ώρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, οι μαχητές προσπαθούν να επιτεθούν στις θέσεις του συριακού στρατού, εμποδίζοντας τον SAA να πραγματοποιήσει χερσαία επιχείρηση για τον καθαρισμό του εγκαταλελειμμένου εδάφους στα νότια της συριακής επαρχίας Ιντλίμπ. Παρ 'όλα αυτά, οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στην πρόσφατη άφιξη στη Συρία τεσσάρων ρωσικών ντίζελ-ηλεκτρικών υποβρυχίων κλάσης Varshavyanka, τα οποία, στη Μεσόγειο Θάλασσα, μπορούν να πραγματοποιήσουν πολυάριθμες επιθέσεις με πυραύλους κρουζ Kalibr εναντίον τζιχαντιστών.

Η εμφάνιση στη Συρία τεσσάρων υποβρυχίων του Ρωσικού Ναυτικού έθεσε ταυτόχρονα πολλά ερωτήματα. Λαμβάνοντας υπόψη τη στρατιωτική επιχείρηση του SAA, της Ρωσίας και του Ιράν στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας, είναι προφανές ότι η άφιξη των τελευταίων συνδέεται ακριβώς με τα σχέδια του ρωσικού στρατού να χρησιμοποιήσει το "Kalibr".

«Τα ρωσικά υποβρύχια μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν ως μέσο αντιμετώπισης των αντεπιθέσεων της Τουρκίας και των μαχητών. Εάν για κάποιο λόγο ο συριακός στρατός αποτύχει να καταλάβει μία από τις περιοχές του Ιντλίμπ και οι τρομοκράτες που υποστηρίζονται από την Τουρκία εξαπολύσουν επίθεση, τα ρωσικά υποβρύχια μπορούν εύκολα να καταστρέψουν τις εχθρικές δυνάμεις σε λίγα μόνο λεπτά», τονίζει το Avia.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τέσσερα υποβρύχια Varshavyanka μεταφέρουν 16 πυραύλους κρουζ Kalibr, γεγονός που καθιστά δυνατή την εξαπόλυση ενός πολύ ισχυρού πλήγματος στον εχθρό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail