Το 49,8% απαντά: Ο Ερντογάν δεν πρόκειται να επανεκλεγεί!

Freepen.gr - Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πρόσφατης δημοσκόπησης, το 49,8 % των ψηφοφόρων δήλωσαν ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δε θα κερδίσει άλλες προεδρικές εκλογές, με μόνο το 44,1 % να υποστηρίζει το αντίθετο, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Gazete Duvar.

Ο Özer Sencar, ιδιοκτήτης της MetroPOLL, ανάρτησε στο Twitter τα αποτελέσματα της μηνιαίας έρευνας της εταιρείας του "The Pulse of Turkey" για τον Σεπτέμβριο.

Όταν ρωτήθηκε «Πιστεύετε ότι ο Ερντογάν θα κέρδιζε μια προεδρική εκλογή αυτή την Κυριακή;». Το 16,4 τοις εκατό των ερωτηθέντων απάντησαν: «Σίγουρα θα κερδίσει», με το 27,6 τοις εκατό να λέει «Θα νικήσει», δίνοντας συνολικά 44,1 τοις εκατό υπέρ του Ερντογάν. Αυτό το ποσοστό ήταν 55,4 % τον Αύγουστο.

Από την άλλη πλευρά, το 37,5 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσαν «Δε θα κερδίσει» και ένα άλλο 12,3 τοις εκατό «Σίγουρα δεν θα κερδίσει», ανεβάζοντας συνολικά στο 49,8 τοις εκατό όσους πιστεύουν πως δε θα επανεκλεγεί, όντας 10,5 μονάδες πάνω σε σχέση με το 39,1 τοις εκατό τον Αύγουστο.

Από τους ερωτηθέντες, το 6,1 % δήλωσε "δε γνωρίζω / δεν απαντώ".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail