Τα Sukhoi συνεχίζουν να σφυροκοπούν τα προπύργια της τουρκόφιλης Hay’at Tahrir Al-Sham

ΑΡ ΡΗΟΤΟ/VLΑDΙΜΙR ISΑCΗΕΝΚΟV
Freepen.gr - Στις 8 Σεπτεμβρίου, ένα νέο κύμα ρωσικών αεροπορικών επιθέσεων έπληξε θέσεις τρομοκρατών στη βορειοδυτική αυριακή περιοχή του Ιντλίμπ.

Οι αεροπορικές επιδρομές στοχοποίησαν την πόλη al-Bara στη νότια ύπαιθρο του Ιντλίμπ, καθώς και τα περίχωρα της πόλης Ma'arrat Misrin, στην ανατολική ύπαιθρο της επαρχίας. Και οι δύο πόλεις είναι γνωστό ότι αποτελούν προπύργια της Hay’at Tahrir al-Sham (HTS), που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Μια μέρα νωρίτερα, αρκετοί ρωσικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στοχοποίησαν θέσεις της HTS στο Μεγάλο Ιντλίμπ. Ο συριακός αραβικός στρατός βομβάρδισε επίσης το κέντρο της πόλης Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από 50 αεροπορικές επιδρομές στο Μεγάλο Ιντλίμπ από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι περισσότερες από τις πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές είχαν ως στόχο θέσεις, οχυρώσεις, κεντρικά γραφεία και αποθήκες πυρομαχικών της HTS και των συμμάχων του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail