Να, αν είχαμε Rafale και Belharra το 2018 δε θα μας φοβέριζαν οι Σκοπιανοί με την τρομακτική πολεμική μηχανή τους!

Οφείλω να ομολογήσω ότι σταθήκαμε πολύ άτυχοι ως χώρα. Αν είχαμε προνοήσει και είχαμε κάνει τις παραγγελίες των μαχητικών αεροσκαφών Rafale και των φρεγατών Belh@rra μερικά χρόνια νωρίτερα, δεν θα είχαν καταφέρει οι Σκοπιανοί το 2018 να μας απειλήσουν με την τρομακτική πολεμική μηχανή που διέθεταν σε ξηρά, αέρα και θάλασσα, και δεν θα μας είχαν σύρει σε διαπραγματεύσεις για την ονομασία της χώρας τους υπό καθεστώς ωμού στρατιωτικού εκβιασμού. 

Αν είχαμε τότε την αεροπορική και ναυτική ισχύ που σχεδιάζουμε τώρα να αποκτήσουμε το 2025, δε θα είχαμε εξευτελιστεί διεθνώς υπογράφοντας την ντροπιαστική συμφωνία των Πρεσπών, αποδεχόμενοι την εξωφρενική και γελοία παραχάραξη της Ιστορίας. 

Ας όψεται όμως που μας πέτυχαν οι Σκοπιανοί με αδύναμη πολεμική αεροπορία και πολεμικό ναυτικό ενώ αυτοί ήταν οπλισμένοι σαν αστακοί, και αναγκαστήκαμε να υποκύψουμε υπό το κράτος του φόβου.

Τουλάχιστον ας μας γίνει μάθημα εκείνη η δεινή εθνική ήττα που υποστήκαμε χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά, για να μην πάθουμε ξανά τα ίδια από τους Τούρκους στο μέλλον.

Από: Stirlitz - capital.gr

 


 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail