Πριν πάει εκλογές ο Κ. Μητσοτάκης, τεστάρει τη βάση της ΝΔ

Παρά τις Πρωθυπουργικές φωνές για εξάντληση της τετραετίας από την κυβέρνηση της ΝΔ, βοά ο τόπος για εκλογές τον Νοέμβριο του 2021. 

Παναγιώτης Αποστόλου

Για τον λόγο αυτό – όπως μου εκμυστηρεύτηκε πηγή μου – ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζοντας την οργή του λαού μας προς το πρόσωπό του – θέλησε να τεστάρει τι κλίμα που επικρατεί στην σκληρή βάση του κόμματός του. Δηλαδή, στις Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ. Όπου εκεί είναι ο σκληρός πυρήνας της ΝΔ που στηρίζει τυφλά τον Πρόεδρο του κόμματος, άσχετα αν έχει διαπράξει πολιτικά εγκλήματα κατά του λαού και της χώρας.

Έτσι οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ ενημερώνουν με SMS τα μέλη τους, πως στις 24 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθούν οι Εσωκομματικές Εκλογές σε αίθουσες εκδηλώσεων των Δήμων. Για ανάδειξη αιρετών διοικήσεων και επιτροπών.

Δηλαδή ενάμιση μήνα πριν από την καθορισμένη ημερομηνία και πριν από τον Νοέμβριο.

Ωστόσο τα πρώτα αποτελέσματα, όπως μαθαίνω από τις Τ.Ο της ΝΔ σε Μαρούσι και Χαλάνδρι είναι αποκαρδιωτικές. Μέλη αυτών των Τ.Ο αντιδρούν λεκτικά βίαια, όταν συναντούν μέλη των Δ.Σ. αυτών των Επιτροπών.

Συγκεκριμένα στο Χαλάνδρι την Κυριακή που μας πέρασε, εγγεγραμμένο μέλος της Τ.Ο Χαλανδρίου της ΝΔ, όταν αντίκρισε εκλεγμένο μέλος του ΔΣ της Τ.Ο Χαλανδρίου της ΝΔ, του είπε:

Έχει εκλογές η ΝΔ; Και εγώ νόμιζα πως έχει το Σημιτικό ΠΑΣΟΚ.

Εγώ είμαι οικογενειάρχης και ο Κυριάκος είναι κατά της οικογένειας.

Εγώ είμαι πατριώτης και ο Μητσοτάκης είναι υπέρ του νεοφιλελευθερισμού και της πολυπολιτισμικότητας.

Εγώ είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός και ο Κυριάκος βάλλει κατά της Πίστεώς μας.

Οργή, οργή από παντού κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail