Τουρκική επίθεση σ΄ όλα τα μέτωπα με την Άγκυρα να παριστάνει το θύμα και την Αθήνα να σιωπά

Οι απαράδεκτες δηλώσεις της εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου Άμυνας με τις οποίες η Ελλάδα παρουσιάζεται ως η “επιτιθέμενη” και η Τουρκία ως το “θύμα” αυτής της επιθετικότητας στο Αιγαίο δεν θα πρέπει να εκπλήσσουν κανένα. Τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν οι μοναδικές προκλήσεις.

Από: militaire.gr

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου έσπευσε να μιλήσει ξανά περί “καταπίεσης” στη Θράκη με αφορμή τη δίκη που έχει να αντιμετωπίσει ψευδομουφτής.

Την ίδια ώρα το ψευδοκράτος…διαμαρτύρεται στον ΟΗΕ για “παραβίαση” του “εναέριου χώρου” του από αεροσκάφος της ελληνικής ΠΑ!

Σ΄ όλα αυτά δεν υπάρχει ελληνική απάντηση. Η τακτική της σιωπής με τη δικαιολογία ότι “δεν μπορούμε να απαντάμε σ΄ όσα οι Τούρκοι λένε” συνεχίζεται και η αποτελεσματικότητα της αμφισβητείται από πολλούς. Οι Τούρκοι δεν λένε όσα λένε για να τα ακούμε εμείς ή για να μας προκαλούν. Θα ΄πρεπε να ΄χουμε μάθει πια την τακτική τους. Οι Τούρκοι “χτίζουν αφηγήματα” που τα αξιοποιούν με υπομονή και επιμονή. Το χειρότερο είναι ότι αυτά τα “αφηγήματα” πολύ εύκολα υιοθετούνται από τους δήθεν συμμάχους και φίλους μας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail