Ανθρωπισμός είναι να θες όλοι οι λαοί να έχουν οικόπεδα πατρίδες!

B_Me / pixabay
Ανθρωπισμός είναι να θες όλοι οι λαοί να έχουν οικόπεδα πατρίδες, να τα ελέγχουν οι ίδιοι και όχι οι ολιγάρχες μεγιστοποιώντας το όφελος για το σύνολο. Αυτό όμως είναι δύσκολο αφού απαιτεί σύγκρουση με το κατεστημένο που είναι και εξαιρετικά φιλάνθρωπο σε κάποιες περιπτώσεις, άλλωστε χρειάζεται τη βιτρίνα του.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Στη διάρκεια της πανδημίας οι δισεκατομμυριούχοι έγιναν πλουσιότεροι σε βάρος των μικρών και μεσαίων. Και τι έκαναν οι δικαιωματιστές; Χειροκροτούσαν τα πρωτοφανή για τη Δύση μέτρα που οδήγησαν σε αυτή τη μεταφορά πλούτου για το καλό της δημόσιας υγείας...βεβαίως βεβαίως.

Η Αλεξαντρία Κορτέζ συνοψίζει άψογα το δικαιωματισμό, εκπρόσωπος της ελίτ, εμφανίστηκε σε εκδήλωση όπου το εισιτήριο κόστιζε 30.000 δολάρια με φόρεμα που έγραφε "φορολογήστε τους πλούσιους" όπου αμάσκωτη ελίτ υπηρετούνταν από τη μασκοφορεμένη πλέμπα.

Ο δικαιωματισμός είναι φτηνά λόγια βολεμένων μεσοαστών που αποτελούν τη βιτρίνα του κεφαλαίου για τη δημιουργία της νεοφεουδαρχίας που ονειρεύεται τις πατρίδες, που είναι τα οικοπεδα των λαών και τις μικροϊδιοκτησίες της πλέμπας που είτε της ανήκουν είτε τις διεκδικεί.

Το "κάτω τα σύνορα" λοιπόν σημαίνει "ζήτω το κεφάλαιο"! Δουλεύουμε μαζί για τη φτηνή εργατική μάζα που ονειρεύεται!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail