Ο Αδωνις τρολάρει τον εαυτό του; Η ανάρτηση για τον Καποδίστρια που προκάλεσε θύελλα

«27 Σεπ 1831 δολοφονείται ο πρώτος Κυβερνήτης μας, ο Ιωάννης Καποδίστριας στο Ναύπλιο. Τον θάβουν με τα ίδια ρούχα που φόραγε, διότι δεν είχε ούτε ένα επιπλέον καλό κοστούμι, καθώς είχε πουλήσει όλα του τα υπάρχοντα για να βοηθήσει φτωχούς Έλληνες. Πώς θα ήταν η Ελλάδα αν δεν;» γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Του Στρατή Μαζίδη

Πιθανότατα, και αν είχε ολοκληρώσει το έργο του, η Ελλάδα θα ήταν μια διαφορετική χώρα και δε θα είχε φτάσει ποτέ στα σημερινά της επίπεδα σε όλους τους τομείς.

Το να λέει τα παραπάνω ο ιστορικός Γεωργιάδης είναι λογικό. Ο πολιτικός όμως; Εκείνος που κάποτε χλεύαζε τη Νέα Δημοκρατία αλλά σήμερα την υπηρετεί, δεν ξενίζει;

Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση προκάλεσε θύελλα σχολίων στο Twitter μιας και οι σημερινοί πολιτικοί δεν αρκούνται μόνο σε ένα κουστούμι.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργιάδης δέχθηκε ένα σοβαρό ερώτημα από αρκετούς. Είναι διατεθειμένος να δώσει όλα όσα έχει για την πατρίδα του απομένοντας μόνο με ένα κουστούμι; Όπως και τότε, οι Ελληνες παραμένουν φτωχοί.

Γιατί το πως θα ήταν η Ελλάδα αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Καποδίστριας μόνο να το εικάσουμε μπορούμε, αλλά το πως μπορεί να γίνει αν κάποιοι ακολουθήσουν το παράδειγμά του, θα έχουμε την ευκαιρία να το αποφασίσουμε αν το αποφασίσουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail