Και τώρα, «ήρθε η ώρα των δημοσκοπήσεων»!

Η κυβέρνηση θεωρεί πως η δημοσιοποίησή τους αυτή τη φορά -και εν αντιθέσει με τον ανασχηματισμό- θα ενισχύσει την εικόνα του πρωθυπουργού, αφού τα μέτρα εκτιμάται ότι αξιολογούνται θετικά από τους πολίτες. Επιπλέον, θα πρέπει να δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα για τον Αλέξη Τσίπρα. 

Από: ieidiseis.gr - Βασίλης Σκουρής

Η στήλη σας είχε ενημερώσει για την «οδηγία» του Μαξίμου να μην δημοσιευτούν δημοσκοπήσεις και κυρίως η πρόθεση ψήφου έως τη ΔΕΘ, καθώς ο ανασχηματισμός δεν είχε αποδώσει τα αναμενόμενα.

Αντιθέτως, οι αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο και κυρίως το φιάσκο με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, επιβάρυναν το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε για την κυβέρνηση και την εικόνα του πρωθυπουργού με την αναποτελεσματικότητα του κράτους στις καταστροφικές πυρκαγιές και την πολιτική τους διαχείριση, με τους υπουργούς να αλληλοσυγχαίρονται …δημοσίως!

Η κυβέρνηση συνεπώς δεν είχε κανένα λόγο για τη δημοσιοποίηση δημοσκοπήσεων πριν τη ΔΕΘ –και μια που δημοσιεύτηκε μάλλον δημιούργησε περισσότερα προβλήματα στη ΝΔ, αφού της έδινε …14 μονάδες διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αντιθέτως, τώρα η κυβέρνηση επιθυμεί τη δημοσιοποίηση των δημοσκοπήσεων, καθώς θεωρεί πως τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ και η ομοβροντία θετικών δημοσιευμάτων που ακολούθησαν, κρίνονται θετικά από τους πολίτες και, συνεπώς, «αποκαθιστούν» την εικόνα τους. Επίσης, ενόψει της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, θα δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα για τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς «δεν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση» κοκ.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μπαράζ δημοσκοπήσεων το επόμενο διάστημα…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail