Η Αίγυπτος στέλνει αντιπροσωπεία στην Τουρκία για συνομιλίες για την αποκατάσταση των σχέσεων

Freepen.gr - Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Χάμντι Λόζα θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα στα πλαίσια του δεύτερου γύρου διερευνητικών συνομιλιών μεταξύ των δύο περιφερειακών αντιπάλων.

Ο Λόζα θα φτάσει στην Τουρκία στις 7 Σεπτεμβρίου μετά την αποδοχή πρόσκλησης από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, δήλωσε η αιγυπτιακή κυβέρνηση.

Οι συνομιλίες «αναμένεται να αντιμετωπίσουν τις διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς και ορισμένα περιφερειακά ζητήματα», ανέφερε το αιγυπτιακό υπουργείο Εξωτερικών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Σεντάτ Αλνάλ θα ηγηθεί της τουρκικής αντιπροσωπείας κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο την Τρίτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail