Το μόνο που απασχολεί την κυβέρνηση είναι να κάνει τη ζωή κόλαση σε όσους δεν εμβολιάστηκαν

Free-Photos / pixabay
Τα μέτρα περιορισμού και εκβιασμού των ανεμβολίαστων Ελλήνων που ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο τότε υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας είναι ολοφάνερο ότι δεν στοχεύουν καθόλου στην αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού. Αντιθέτως, θα επιτείνουν το πρόβλημα σε βαθμό που αυτό θα λάβει σίγουρα εκρηκτικές διαστάσεις μέσα στο φθινόπωρο. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Παρ’ ότι πάμπολλες ιατρικές μελέτες αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να φέρουν το ίδιο ιικό φορτίο με τους ανεμβολίαστους και επίσης να ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον ιό σε άλλους, η κυβέρνηση τους αφήνει επίτηδες να πηγαίνουν στις δουλειές τους και να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους με υψηλό συνωστισμό χωρίς να κάνουν απολύτως κανένα τεστ. 

Από: capital.gr - Stirlitz

Σε περίπτωση δηλαδή που ο εμβολιασμένος είναι ασυμπτωματικός φορέας του ιού, θα κολλήσει δεκάδες άλλους συνανθρώπους του εν αγνοία του. Στη χειρότερη μάλιστα περίπτωση που ο εμβολιασμένος έχει και συμπτώματα κορωνοϊού αλλά είναι ασυνείδητος, μπορεί να μετατραπεί σε βόμβα υπερμετάδοσης του ιού χωρίς να έχει την παραμικρή επίπτωση από άποψη νομικών κυρώσεων.
 
Όλα αυτά δεν μπορεί να μην τα έχουν σκεφτεί οι 25 επιστήμονες που συμβουλεύουν την κυβέρνηση. Δεν μπορεί να μην την έχουν προειδοποιήσει για τον όλεθρο διασποράς του ιού που θα βιώσουμε τους επόμενους μήνες εξαιτίας της τακτικής που ακολουθεί. Είναι προφανές όμως ότι η κυβέρνηση δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για το αν θα διασπαρεί ο κορωνοϊός και αν θα υπάρξει σφοδρό τέταρτο επιδημικό κύμα εξαιτίας των «παραθύρων» που επίτηδες η ίδια αφήνει ανοιχτά. Το είδαμε άλλωστε ήδη αυτό να συμβαίνει με τους εμβολιασμένους που ταξίδεψαν το καλοκαίρι στα νησιά χωρίς να κάνουν κανένα τεστ, και τώρα που επιστρέφουν από τις διακοπές τους εκτόξευσαν τα θετικά περιστατικά covid στα ύψη. 

Ενώ η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά τι θα συμβεί το φθινόπωρο και πόσο μεγάλη ζημιά θα κάνουν οι εμβολιασμένοι στον εαυτό τους και στους άλλους με τα περιθώρια που τους δίνει, είναι έτοιμη να φορτώσει όλες τις ευθύνες και πάλι στους ανεμβολίαστους. Θα πει ότι ο ιός θερίζει επειδή οι επιχειρηματίες δεν προσέχουν ποιος μπαίνει μέσα στα καταστήματά τους ή κάνουν τα στραβά μάτια επιτρέποντας σε ανεμβολίαστους την είσοδο για να μην χάσουν πελάτες. Έτσι ο ανεμβολίαστος θα βρεθεί να είναι «και κερατάς και δαρμένος» και θα του επιβληθούν σε λίγο καιρό ακόμη πιο εφιαλτικοί περιορισμοί και καταναγκασμοί (ή ακόμα και υποχρεωτικός εμβολιασμός) με το γνωστό έωλο επιχείρημα ότι αποτελεί «δημόσιο κίνδυνο». 
 
Δεν έχω πια καμιά αμφιβολία ότι το μόνο που απασχολεί την κυβέρνηση είναι να τιμωρήσει τους ανεμβολίαστους, να τους κάνει τη ζωή κόλαση σφίγγοντας προοδευτικά ακόμη περισσότερο τη μέγγενη των περιορισμών σε βάρος τους ώστε να τους αναγκάσει εκβιαστικά να κάνουν το εμβόλιο. Με την απόφαση μάλιστα που πήρε να μπορούν σε λίγο καιρό και ιδιώτες γιατροί να εμβολιάζουν κόσμο έναντι κρατικής αμοιβής, «κλείνει το μάτι» στους ανεμβολίαστους να βρουν έναν γιατρό που θα υπογράψει ότι τους έκανε το εμβόλιο, κι ας το πετάξει στα σκουπίδια. Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι πρέπει πάση θυσία να καταναλωθούν τα 30 εκατομμύρια εμβόλια που έχει ήδη προμηθευτεί το ελληνικό κράτος, από τα οποία αναλογούν 3 δόσεις σε κάθε Έλληνα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail