Για ποιο λόγο κάνει διαφημιστική καμπάνια ο ΕΦΚΑ; Μπορούμε να μην τον επιλέξουμε;

Με έκπληξη διαπίστωσα σήμερα το πρωί επισκεπτόμενος μια φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα ότι υπήρχε διαφήμιση του ΕΦΚΑ ο οποίος προωθεί επικοινωνιακά τις νέες ηλεκτρονικές του υπηρεσίες, τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες, τη μείωση της γραφειοκρατίας κτλ.

Του Στρατή Μαζίδη

Κι αναρωτιέμαι, τι εξυπηρετεί μια τέτοια καμπάνια που προβάλλει τα υποτιθέμενα θετικά του ΕΦΚΑ, όταν πχ γνωρίζω ελεύθερο επαγγελματία που ακόμη εμφανίζεται ως ανύπαντρη και δίχως τέκνα στα αρχεία του οργανισμού, μολονότι επί σειρά ετών, όταν ακόμη τα πράγματα ήταν χειροκίνητα, είχε ασφαλισμένα τα παιδιά της.

Μήπως πχ μπορεί ένας ελεύθερος επαγγελματίας να αποφύγει την ασφάλιση στον ΕΦΚΑ; Φυσικά και όχι.

Ο ΕΦΚΑ δε χρειάζεται καμία διαφημιστική καμπάνια ή να προπαγανδίζεται το...έργο του. Δουλειά χρειάζεται. Να σηκώνουν τα τηλέφωνα χρειάζεται. Να βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους χρειάζεται. Να εξυπηρετείται ο πολίτης είναι το αναγκαίο. Όταν θα συμβεί αυτό, το αποτέλεσμα δε θα αργήσει ούτε να φανεί, ούτε να διαδοθεί στους ασφαλισμένους.

Υπηρεσίες χρειάζονται οι με το στανιό ασφαλισμένοι, όχι διαφημίσεις. Σε τι εξυπηρετούν αυτές;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail