Απύθμενο θράσος Ερντογάν στον ΟΗΕ: Καταγγέλλει τη Ρωσία για Κριμαία ενώ ζητά νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ

«Το θράσος του Ταγίπ Ερντογάν χτύπησε κόκκινο με αφορμή την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Έτσι την ώρα που κατήγγειλε τη Ρωσία για την υπόθεση της Κριμαίας δηλώνοντας ότι δεν αναγνωρίζει τις εκλογές στην Κριμαία κάνοντας ταυτόχρονα σπονδές στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, την ίδια ώρα απαιτούσε τη νομιμοποίηση της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, ζητώντας την αναγνώριση του κατοχικού ηγέτη Τατάρ. 

Έτσι η Τουρκία που εισέβαλε παράνομα στην Κύπρο το 1974 και έχει καταλάβει το 37% του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας εδώ και 47 χρόνια επιχειρεί με κάθε τρόπο να νομιμοποιήσει την καταπάτηση του διεθνούς δικαίου στην Κύπρο και την παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας του νησιού. 

Ταυτόχρονα ο Ερντογάν προκειμένου να πετύχει την εύνοια του Μπάιντεν στηρίζει την ψυχροπολεμική πολιτική των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας μέσω Ουκρανίας και Κριμαίας. 

Είναι ώρα πλέον η Ρωσία να αντιληφθεί ότι παρά την οικονομική και στρατιωτική της συνεργασία με την Τουρκία, η Άγκυρα ποτέ δεν έπαψε να αποτελεί την εμπροσθοφυλακή των δυνάμεων του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail