Σάββας Καλεντερίδης: Παγίδα για την Ελλάδα! Σκηνικό σοβαρής ελληνοτουρκικής κρίσης με πολεμικά πλοία

Σάββας Καλεντερίδης: Παγίδα για την Ελλάδα! Σκηνικό σοβαρής ελληνοτουρκικής κρίσης με πολεμικά πλοία. Η Ελλάδα έχει μόνο να χάσει και η Τουρκία μόνο να κερδίσει

Τις δηλώσεις του Ερντογάν στον ΟΗΕ για το Αιγαίο και την Κύπρο, την παρενόχληση του ερευνητικού Nautical Geo και τις παραβιάσεις των Τούρκων σχολίασε ο Σάββας Καλεντερίδης.

Η Ελλάδα έχει μόνο να χάσει και η Τουρκία μόνο να κερδίσει από τον διμερή διάλογο που πρότεινε ο Ερντογάν.

Κεφάλαιο δημοσκοπήσεις στην Τουρκία! Ο Ερντογάν χάνει και έχει κλίμα ανασφάλειας για την επόμενη μέρα για εκείνον και την οικογένειά του.

Τα δύο σενάρια για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας την επόμενη μέρα.

Η παρουσία του αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου στην τελετή των εγκαινίων του «σπιτιού της Τουρκίας» μαζί με Ερντογάν και Τατάρ.

Αυτή η εικόνα δεν ευχαρίστησε κανέναν Έλληνα.

Τί κρύβεται πίσω από τις προθέσεις του Ελπιδοφόρου όσον αφορά το Οικουμενικό Πατριαρχείο;

Η παρουσία Δένδια στη σύνοδο υπουργών για τη Λιβύη.

Ο γεωπολιτικός αναλυτής, συγγραφέας, αρθρογράφος, εκδότης κι επικεφαλής του Infognomonpolitics.gr, Σάββας Καλεντερίδης, στην εκπομπή του διευθυντή του Alpha Radio 98,9, Τάκη Χατζή.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Σάββα Καλεντερίδη στο Youtube:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail